Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στον Παρνασσό: Ηλικιωμένος έπεσε σε χαράδρα

Τι συνέβη;

20 Ιουνίου 2020 20:25
Συναγερμός στον Παρνασσό: Ηλικιωμένος έπεσε σε χαράδρα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στις Αρχές, για πτώση ηλικιωμένου σε χαράδρα κοντά στη Φτερόλακκα του όρους Παρνασσού. Ωστόσο, λίγο νωρίτερα μια 64χρονη έπεσε από το μπαλκόνι της ενώ έβαφε και βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο ηλικιωμένος συνηθίζει να μαζεύει τσάι από ορεινά μονοπάτια του βουνού, αυτή τη φορά όμως κάτι δεν πήγε καλά και βρέθηκε τραυματισμένος σε χαράδρα. Ο ίδιος ειδοποίησε για βοήθεια και κινητοποιήθηκε το ΑΤ Αμφίκλειας – Ελάτειας, το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αμφίκλειας, η Πολιτική Προστασία του Δήμου, ενώ ακολούθησε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μονάδα διάσωσης της 7ης ΕΜΑΚ από Λαμία.

Στην αρχή υπήρχε επικοινωνία με τον ηλικιωμένο στη συνέχεια όμως αυτή κατέστη προβληματική και εκφράζονται φόβοι για την υγεία του, καθώς φέρεται να έχει χτυπήσει στο κεφάλι, όπως μεταδίδει το lamiareport.gr.

Τραγωδία: Νεκρός 25χρονος αστυνομικός που γλίστρησε σε χαράδρα της Αστράκας Ζαγορίου!

Μια ακόμα τραγωδία συνέβη με νεαρό άντρα! Νεκρός 25χρονος αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, από διασώστες της ΕΜΑΚ, οι οποίοι με ειδικό εξοπλισμό κατέβηκαν σε βάθος μεγαλύτερο από 300 μέτρα, είχε γλιστρήσει σε χαράδρα της Αστράκας Ζαγορίου!

Τον άτυχο νεαρό είχε εντοπίσει χθες λίγο πριν της 8 το βράδυ το ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής, το οποίο και θα τον μεταφέρει στην Αθήνα. Τραγωδία: Βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα μετά από 9 ημέρες!

Ο 25χρονος είχε φτάσει στο καταφύγιο της Αστράκας μαζί με ένα φίλο και συνάδελφο του την Πέμπτη.

Χθες το πρωί έκαναν ορειβασία όταν ξαφνικά γλίστρησε και χάθηκε στο κενό.

Τραγωδία - Νεκρός ένας 53χρονος στον Παρνασσό

Τραγικό θάνατο βρήκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (14/4) στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού, ένας 53χρονος χειριστής, όταν τον καταπλάκωσε διαστρωτικό όχημα.

Τον βρήκε ένας συνάδελφος του και ειδοποίησε τις Αρχές, αλλά ήταν πολύ αργά. Προανάκριση για τον τρόπο που συνέβη το τραγικό συμβάν διενεργεί ο Αστυνομικός Σταθμός Γραβιάς.

Η ανακοίνωση της ΕΤΑΔ για το τραγικό συμβάν

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. εκφράζει τη βαθύτατη λύπη της για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Απριλίου 2020, και στοίχισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενό της στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν η διοίκηση και το προσωπικό του Χιονοδρομικού Κέντρου ειδοποιώντας άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο άτυχος εργαζόμενος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Αυτές τις δύσκολες ώρες η σκέψη και η καρδιά μας είναι στο πλευρό της οικογένειας του συναδέλφου μας, τους συγγενείς και τους οικείους του.

Η Διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και την αμέριστη συμπαράσταση μας.

Θλίψη προκαλεί το συμβάν, αλλά το ίδιο και ο θάνατος του Κώστα Αντιπαριώτη, που έχασε και αυτός σήμερα την ζωή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share