Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία: 64χρονη έπεσε από το μπαλκόνι ενώ έβαφε

Σοκ!

20 Ιουνίου 2020 17:38
Τραγωδία: 64χρονη έπεσε από το μπαλκόνι ενώ έβαφε

Την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου άφησε μία 64χρονη γυναίκα που έπεσε το πρωί του Σαββάτου (20/06) από ύψος 2,5 μέτρων, από το μπαλκόνι του σπιτιού της. Ωστόσο, σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ένας ακόμη θάνατος που σημειώθηκε εχθές στη Θεσσαλονίκη όταν ένα 4χρονο αγοράκι παρασύρθηκε από τρακτέρ.

Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 όταν η 64χρονη βρισκόταν στο σπίτι της, στη συμβολή των οδών Κοραή με Αναλήψεως. Σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε εργασίες ελαιοχρωματισμού σε τοίχο, όταν άγνωστο πώς έχασε την ισορροπία της. Η 64χρονη έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων και κατέληξε στο πεζοδρόμιο.

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε την 64χρονη και τη μετέφερε στο Νοσοκομείο του Βόλου. Η γυναίκα έφερε σοβαρά τραύματα και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε. Στο σπίτι της 64χρονης βρέθηκαν, μετά τη μεταφορά της άτυχης γυναίκας στο Νοσοκομείο, αστυνομικοί.

Οι γείτονες της 64χρονης βρίσκονταν έξω από τα σπίτια τους και δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.

Την προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

44χρονη γυναίκα μόνο με τα εσώρουχα βρέθηκε νεκρή έξω από σχολείο - Το κεφάλι της ήταν...

Μια 44χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το πρωί στη Βέροια έξω από σχολείο και συγκεκριμένα επί της οδού 25ης Μαρτίου, απέναντι από το 6ο Γυμνάσιο της πόλης.

Το πτώμα της γυναίκας βρισκόταν εκτός δρόμου και ήταν χωρίς ρούχα (μόνο με εσώρουχα). Το κεφάλι της ήταν καλυμμένο με μια μπλούζα, ενώ δεν είχε εμφανή εξωτερικά τραύματα που να υποδηλώνουν την αιτία θανάτου της. Ακόμα μία τραγική είδηση μετά την ηρωίδα μαμά που σκοτώθηκε όταν προσπάθησε να σώσει τα παιδιά της από αυτοκίνητο που έτρεχε έξω από το σχολείο!

Στο σημείο έσπευσαν πολλές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη σορό, ενώ υπήρξε ιδιαίτερη μέριμνα ώστε να μην δουν τα παιδιά του 6ου Γυμνασίου τις εικόνες, καθώς εκείνη την ώρα προσέρχονταν στο σχολείο τους. Φως στα αίτια του θανάτου θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που αναμένεται να διενεργηθεί εντός της ημέρας.

Κρήτη: Γυναίκα παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό της και βρήκε τραγικό θάνατο

Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα στην Κρήτη, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (24/02), όταν παρασύρθηκε από το αυτοκίνητό της.

Για το συμβάν ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, ενώ αν και κλήθηκε γιατρός δεν χρειάστηκε να μεταβεί στον τόπο του δυστυχήματος, αφού οι διασώστες επιβεβαίωσαν τον θάνατο και στη συνέχεια μετέφεραν το πτώμα στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι πιθανότατα λύθηκε το χειρόφρενο του αυτοκινήτου που οδηγούσε η αλλοδαπή γυναίκα με καταγωγή την Ρωσία και όταν εκείνη κατέβηκε από το όχημα της και βρέθηκε στην πίσω πλευρά του Ι.Χ , τότε παρασύρθηκε από αυτό με αποτέλεσμα να καταλήξει, θανάσιμα τραυματισμένη σε μια χαρουπιά και τους διασώστες να την εντοπίζουν λίγη ώρα αργότερα κάτω απο το όχημα της.

Ακόμα μια τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη μετά και από τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε παραλία, που μπορείτε να διαβάσετε εδώ το χρονικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share