Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Απαγωγή Μαρκέλλας: Στον Εισαγγελέα η 33χρονη για την αρπαγή της 10χρονης - Τι βρέθηκε στο σπίτι της

Νέες αποκαλύψεις για την δράση της

18 Ιουνίου 2020 08:30
Απαγωγή Μαρκέλλας: Στον Εισαγγελέα η 33χρονη για την αρπαγή της 10χρονης - Τι βρέθηκε στο σπίτι της
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί η 33χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να ευθύνεται για την αρπαγή-εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας από την Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στις εισαγγελικές αρχές γύρω στις 11.00 το πρωί, όπου αναμένεται να της ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου, κατοχή ναρκωτικών ουσιών κ.α.

Στο σπίτι της κατηγορούμενης στην Καλαμαριά, η Αστυνομία βρήκε ρούχα, τα οποία φέρεται να ανήκουν στο 10χρονο κορίτσι. Υπενθυμίζεται ότι οι Αστυνομικές Αρχές, το μεσημέρι της Τετάρτης, εντόπισαν και συνέλαβαν τη μυστηριώδη γυναίκα, η οποία φέρεται να άρπαξε το μικρό κορίτσι.

Παρότι οι μαρτυρίες έκαναν λόγο για μία κοκκινομάλλα, η συλληφθείσα είχε προσπαθήσει να αλλάξει την εμφάνισή της, προκειμένου να μην καταστεί αντιληπτή. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, η ύποπτη γυναίκα είχε ξυρίσει το κεφάλι της. Οι ίδιες πληροφορίες, παράλληλα, αναφέρουν ότι είχε καταφύγει τις τελευταίες ημέρες στην Παραλία Κατερίνης, όπου είχε νοικιάσει ένα μικρό δωμάτιο.

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Φίλη της μητέρας η κοκκινομάλλα που συνελήφθη (Video)

Η αδύνατη κοκκινομάλλα που άρπαξε την 10χρονη Μαρκέλλα από την Τούμπα Θεσσαλονίκης συνελήφθη χθες στην Κατερίνη.

Η Αστυνομία την εντόπισε να κάνει βόλτες στην παραλία και μάλιστα είχε ξοδέψει αρκετά χρήματα σε ψώνια. Φέρεται να ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της μητέρας της μικρούλας. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλιά φίλη της μητέρας του κοριτσιού, περίπου 40 ετών και είναι και η ίδια μητέρα ενός ανήλικου παιδιού. Η γυναίκα έκανε ψώνια στην Κατερίνη.

Επισκέφτηκε δύο μαγαζιά της Κατερίνης και έκανε ακριβές αγορές

Σύμφωνα με τον Απόστολο Λάγιο, δημοσιογράφο των pieriki.blogspot.com και olympospieria.com, η γυναίκα κυκλοφορούσε στην παραλία της Κατερίνης. Επισκέφθηκε δύο μαγαζιά, στο ένα δεν φορούσε κουκούλα, ενώ στο άλλο μαγαζί φορούσε μάσκα και γάντια και έκανε ακριβές αγορές.

Φίλη της μητέρας της Μαρκέλλας η κοκκινομάλλα

«Ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της Μαρκέλλας και τον τελευταίο καιρό ζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγο της και την κόρη της στην περιοχή της Τούμπας» είπε ο κ. Λάγιος. Τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά και βασανίζουν το πανελλήνιο που έχει μουδιάσει από την αρπαγή της μικρούλας, όπως το γιατί απήγαγαν την 10χρονη και γιατί την άφησαν ελεύθερη δύο μέρες μετά.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share