Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

10χρονη Μαρκέλλα: Η στιγμή που η απαγωγέας την αφήνει να φύγει (video)

Βίντεο-ντοκουμέντο

17 Ιουνίου 2020 21:14
10χρονη Μαρκέλλα: Η στιγμή που η απαγωγέας την αφήνει να φύγει (video)
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Αποκαλυπτικό είναι το βίντεο, που ήρθε στη δημοσιότητα από το Open για τη 10χρονη Μαρκέλλα, δείχνοντας τη στιγμή που η απαγωγέας την αφήνει να φύγει, φτάνοντας στο βενζινάδικο.

Κουρασμένη, κρατώντας τη σχολική τσάντα της, περιπλανιόταν στον δρόμο η 10χρονη Μαρκέλλα που είχε εξαφανιστεί από τη Θεσσαλονίκη. Το θρίλερ της εξαφάνισης έλαβε τέλος το πρωί του Σαββάτου, όταν έγινε γνωστό ότι το κοριτσάκι βρέθηκε σε βενζινάδικο στην οδό Θ. Σοφούλη, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Το Open Tv έφερε στο φως της δημοσιότητας το βίντεο κατά το οποίο η φερόμενη ως απαγωγέας του κοριτσιού, φτάνει στο βενζινάδικο. Η μικρή τρέχει από πίσω της, όπως φαίνεται στα πλάνα που εξασφάλισε το Ανοικτό Κανάλι.

H κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη Μαρκέλλα έξω από το σχολείο της στην Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από τις Αρχές στην Παραλία της Κατερίνης, στην Πιερία. Εδώ και περισσότερες από τρεις ώρες καταθέτει στη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, είναι ηλικίας περίπου 35 ετών και φέρεται να απήγαγε τη 10χρονη από τη γειτονιά της και να την άφησε ελεύθερη έπειτα από 44 ώρες, ενώ νέα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια για το λάθος της.

Στο μεταξύ, στις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στη 10χρονη Μαρκέλλα διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων της είχε χορηγηθεί μέχρι και κοκαΐνη! Παράλληλα, στις ίδιες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως στη μικρή είχε χορηγηθεί και πολύ βαρύ ηρεμιστικό που χρησιμοποιείται πολλές φορές σε «βαριές» περιπτώσεις. Η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

10χρονη Μαρκέλλα: «Θρίλερ» με τις ουσίες που βρέθηκαν στην εξέταση

«Θρίλερ» επικρατεί για τη 10χρονη Μαρκέλλα, σχετικά με τις ουσίες που βρέθηκαν στη διάρκεια της εξέτασής της.

Ο Σωκράτης Τσαντίρης, ιατροδικαστής και γιατρός δημόσιας υγείας μίλησε για την υπόθεση στο Mega, και αναφέρθηκε στο γεγονός, ότι βρέθηκε πάνω της «κοκτέιλ» ναρκωτικών, ενώ νωρίτερα την Τετάρτη (17/6) συνελήφθη η απαγωγός της Μαρκέλλας.

«Ως ιατροδικαστές είπαμε ότι εφόσον βρέθηκε με αυτή την αστάθεια το παιδί, υπήρχε ισχυρή ένδειξη για προηγηθείσα χορήγηση ουσιών. Άριστα έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις και διαπιστώθηκαν ουσίες», σημείωσε ο κ. Τσαντίρης.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να χορηγηθεί κοκτέιλ ουσιών. Για να εξουδετερώσει την αντίσταση του θύματος, του χορήγησε μια κατασταλτική ουσία. Παράλληλα να του χορηγήσει και διέγερση θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της, ίσως εδώ ξεφεύγει. Για αυτό θα πρέπει να μελετηθεί η τοξικολογική εξέταση στο σύνολό της. Όχι μόνο ποιοτικό, τι ουσίες χορηγήθηκαν, αλλά και ποσοτικά. Εφόσον διαπιστώθηκαν ουσίες, το επόμενο βήμα είναι να διαπιστωθεί αν είναι όλως πρόσφατη η χρήση, σχετικά πρόσφατη ή υπάρχουν και ενδείξεις παλαιότερης χρήσης; Πρέπει να αναμένουμε το αποτέλεσμα που θα δείξει», πρόσθεσε ο κ. Τσαντίρης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share