Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

21χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε 23χρονη

Συναγερμός στο Βόλο

17 Ιουνίου 2020 18:50
21χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε 23χρονη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο Βόλο, όπου ένας 21χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε μια 23χρονη γυναίκα. Ενώ, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Μυτιλήνη με μία 40χρονη μητέρα να χάνει την ζωή της.

Το θύμα παρασύρθηκε, κατά την προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, με αποτέλεσμα να διακομιστεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου. Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, η νεαρή φέρει ελαφρά τραύματα. Στο σημείο του ατυχήματος προσήλθε περιπολικό της τροχαίας, το οποίο υπέβαλε τον 21χρονο σε αλκοτέστ.

Τα αποτελέσματα έδειξαν συγκέντρωση αλκοόλ άνω του επιτρεπτού ορίου. Ο νεαρός οδηγός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Βόλου.

Σοβαρό τροχαίο στην Συγγρού - Εγκλωβισμένη γυναίκα

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ρεύμα προς Πειραιά. Mία γυναίκα βρίσκεται εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε κολόνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί.

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο: Αυτοκίνητο «θέρισε» οδηγό μηχανής στην Κρήτη

Σοκάρει βίντεο-ντοκουμέντο με τη στιγμή που αυτοκίνητο «θερίζει έναν οδηγό μηχανής στην Κρήτη. Ενώ, θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Μυτιλήνη με μία 40χρονη μητέρα να χάνει την ζωή της.

Ο 24χρονος ανθυποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού από τη μία στιγμή στην άλλη εκσφενδονίζεται στον αέρα και μετά στην άσφαλτο, μπροστά στα μάτια του φίλου του που τον ακολουθούσε με άλλη μοτοσυκλέτα. Οι σκηνές είναι σοκαριστικές.

Όπως φαίνεται και από το βίντεο, οι νεαροί μοτοσυκλετιστές κινούνται κανονικά στη δεξιά λωρίδα, φορώντας και προστατευτικά κράνη, βρίσκονται ξαφνικά αντιμέτωποι με το ασημί ΙΧ που μπαίνει με μεγάλη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα και θερίζει κυριολεκτικά τον 24χρονο και τη μοτοσυκλέτα του. Ο φίλος του γλυτώνει από θαύμα και είναι εκείνος που σπεύδει δίπλα του για να τον βοηθήσει.

Το ασημί ΙΧ που οδηγούσε ένας Βούλγαρος υπήκοος συνεχίζει την τρελή πορεία του και πέφτει πάνω σε μαντρότοιχο. Το τροχαίο ατύχημα που κόστισε τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου ανθυποπλοίαρχου, σημειώθηκε στο Σαραντάρη Χερσονήσου, εκεί που οι στενοί δρόμοι δεν προσφέρονται για υψηλές ταχύτητες

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share