Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λαμία: Οδηγός νταλίκας έκανε την πιο απίθανη κίνηση για να μην πληρώσει διόδια

Αδιανόητο περιστατικό!

17 Ιουνίου 2020 16:54
Λαμία: Οδηγός νταλίκας έκανε την πιο απίθανη κίνηση για να μην πληρώσει διόδια
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένας οδηγός νταλίκας έκανε την πιο απίθανη κίνηση, ώστε να μην πληρώσει στα πλευρικά διόδια της Γλύφας στη Λαμία.

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο από το Lamiareport.gr, ο οδηγός δε έστριψε στην «έξοδο» για Γλύφα – Πελασγία, αλλά μπήκε με την όπισθεν από την «είσοδο» που βρίσκεται λίγα μέτρα παρακάτω.

Ο οδηγός, στην ουσία, κινήθηκε αντίθετα στην έξοδο που υπάρχει προς την εθνική οδό, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τροχαίο, όπως έγινε με μια νταλίκα, η οποία έπεσε μες στο νερό σε λιμάνι.

Δείτε το βίντεο:

Τραγωδία στην Ξάνθη: Οδηγός νταλίκας πέθανε από ηλεκτροπληξία

Μία φοβερή τραγωδία σημειώθηκε στην Ξάνθη, όταν ένας οδηγός νταλίκας πέθανε από ηλεκτροπληξία.

Ο άτυχος άνδρας υπέστη το σοκ, όταν το όχημά του ήρθε σε επαφή με κολώνα της ΔΕΗ, χωρίς δυστυχώς να αποφευχθεί το μοιραίο.

Πιο συγκεκριμένα ο οδηγός του φορτηγού μετέβη στο εργοστάσιο της ΕΛΒΙΖ για τη μεταφορά προϊόντων, για να πάθει το ίδιο που συνέβη σε έναν ανήλικο στην Καστοριά πριν από λίγο καιρό.

Το φορτηγό του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τα τοπικά μέσα, ακούμπησε κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να κοπεί ένα καλώδιο και ο ίδιος να βρει τραγικό θάνατο από ηλεκτροπληξία.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε Ασθενοφόρο όχημα, καθώς και η Πυροσβεστική με την Αστυνομία.

32χρονος έπαιζε με το κινητό και πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σοκ επικρατεί στην Ταϋλάνδη με έναν 32χρονο ο οποίος ενώ έπαιζε με το κινητό πέθανε από ηλεκτροπληξία. Θρήνος ξέσπασε και στον χώρο της μουσικής μετά την είδηση του τραγικού θανάτου του διάσημου μουσικού Ντέιβ Γκρίνφιλντ

Ο Τίν Ακορν ήταν ένας 32χρονος άνδρας από την Ταιλάνδη που είχε πάθος να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια. Έπαιζε συνέχεια και παντού, στο σπίτι, μπροστά από την τηλεόραση, στο μετρό, ακόμη και στη δουλειά του, την οποία αρκετές φορές κινδύνευσε να χάσει εξαιτίας των παιχνιδιών.

Ο Τίν βρέθηκε προχθές νεκρός μέσα στο διαμέρισμα του. Απουσίαζε δυο μέρες από τη δουλειά του και κάποιοι συνάδελφοι του πήγαν σπίτι του να δουν εάν ήταν καλά. Είχε χτυπηθεί από το ρεύμα ενώ είχε στα χέρια του το κινητό του τηλέφωνο και έπαιζε κάποιο παιχνίδι. Λεπτομέρεια: Οι αστυνομικοί είπαν πως την ώρα που έπαιζε παιχνίδι φόρτιζε ταυτόχρονα και το κινητό του και μάλλον ο φορτιστής είχε κάποιο πρόβλημα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share