Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Ραγδαίες εξελίξεις με την «κοκκινομάλλα»

Εντείνονται οι έρευνες της αστυνομίας για την υπόθεση

16 Ιουνίου 2020 17:34
Απαγωγή 10χρονης Μαρκέλλας: Ραγδαίες εξελίξεις με την «κοκκινομάλλα»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό της «κοκκινομάλλας» γυναίκας που φέρεται να άρπαξε τη 10χρονη Μαρκέλλα από την Κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Ενώ, λίγο μετά της 10 το πρωί, έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, ο αδερφός της Μαρκέλλας για να υποβάλει αίτημα στην εισαγγελέα ανηλίκων, διεκδικώντας την επιμέλεια της μικρής.

Πλέον η περιοχή αναζήτησης της «κοκκινομάλλας» γυναίκας επεκτείνεται και εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς σύμφωνα με πηγές των διωκτικών Αρχών που επικαλείται το ΑΜΠΕ, δεν αποκλείεται να βρίσκεται σε περιφερειακή πόλη της Κεντρικής Μακεδονίας, όπου διέφυγε μόλις απελευθέρωσε την ανήλικη.

Το πρόσωπο που αναζητούν οι Αρχές φαίνεται ότι προέρχεται από το ευρύτερο περιβάλλον της Μαρκέλλας και είναι γνωστό στην οικογένεια, ενώ την έχει αναγνωρίσει η ίδια η ανήλικη. Άγνωστο παραμένει για την ώρα το κίνητρο της πράξης της και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εντοπιστεί και εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

10χρονη Μαρκέλλα: Ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της ανήλικης

Ναρκωτικές ουσίες ανιχνεύθηκαν στον οργανισμό της 10χρονης Μαρκέλλας της οποίας η υπόθεση της απαγωγής της έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ωστόσο, εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη σχετικά με το περιβάλλον διαβίωσης της ανήλικης.

Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα» χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος.

Προς την κατεύθυνση αυτή διεξάγονται εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πιθανότατα η λήψη ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται και για την εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε η ίδια αμέσως μετά τον εντοπισμό της και κατά τις πρώτες συνομιλίες με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share