Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στον Τύρναβο: Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 320 πρόβατα

Ζημιές στο ποιμνιοστάσιο.

14 Ιουνίου 2020 20:25
Φωτιά στον Τύρναβο: Σκοτώθηκαν τουλάχιστον 320 πρόβατα

Φωτιά ξέσπασε σήμερα και στον Τύρναβο, από την οποία 320 πρόβατα κάηκαν σε ποιμνιοστάσιο στη περιοχή Δελέρια.

Την ίδια ώρα μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε και στη Χαλκίδα. Στο σημείο έσπευσαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες. Το ποιμνιοστάσιο υπέστη σοβαρές ζημιές!

Φωτιά πίσω από τα κοιμητήρια Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη

Ξέσπασε φωτιά σε ξηρά χόρτα, πίσω από τα κοιμητήρια Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, και είναι ακόμα σε εξέλιξη ενώ έχει σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική.

Ακόμα μια φωτιά, μετά από αυτή στην Κεφαλονιά που ξέσπασε σε τρία διαφορετικά μέτωπα. Στην κατάσβεση επιχειρούν αυτήν την ώρα 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με 20 πυροσβέστες. Σημειώνεται ότι πλησίον δεν υπάρχουν κατοικίες που να απειλούνται από τη φωτιά.

Εν τω μεταξύ νωρίτερα πυρκαγιά ξέσπασε επίσης στον Πεντάλοφο Θεσσαλονίκης.

Φωτιά στη Ζάκυνθο - Απειλεί σπίτια

Ασταμάτητες είναι οι φωτιές σήμερα σε όλη την Ελλάδα, αφού ακόμα μια ξέσπασε στη Ζάκυνθο, η οποία καίει χαμηλή βλάστηση.

Για δεύτερη φορά μέσα σε 24 ώρες, η Ζάκυνθος καίγεται, ενώ την ίδια ώρα τεράστια φωτιά ξέσπασε και στην Αργολίδα.

Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη πυροσβεστική δύναμη που προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο τη φωτιά, η οποία έφθασε 150 μέτρα από τις αυλές δύο σπιτιών της περιοχής. Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες, 9 οχήματα, 2 καναντέρ και 2 πετζετέλ.

Ηλεία: Εικόνες από τη φωτιά στο χωριό Σέκουλα

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στην Ηλεία, στο χωριό Σέκουλα, στην περιοχή Μπαλαίϊκα, του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, ενώ συνέδραμαν και εναέριες δυνάμεις (Canadair, PZL). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του patrisnews.gr η φωτιά ενώ αρχικά έκαιγε ξερά χόρτα, επεκτάθηκε και σε δασική έκταση.

Φωτιά στον Ασπρόπυργο

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στον Ασπρόπυργο.

Συγκεκριμένα, υπό μερικό έλεγχο τέθηκε, η φωτιά στην περιοχή και ειδικότερα σε σημείο με ξερά χόρτα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στο ύψος της χωματερής.

Στην περιοχή έσπευσαν και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 1 ελικόπτερο. Μάλιστα, χθες Παρασκευή (12/06) ξέσπασε πυρκαγιά σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share