Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Χαλκίδα: Φωτιά στη Χαραυγή

Επεκτείνεται ανεξέλεγκτα

14 Ιουνίου 2020 19:25
Συναγερμός στη Χαλκίδα: Φωτιά στη Χαραυγή

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, συγκεκριμένα στον Σκουπιδότοπο της Χαραυγής στην Χαλκίδα.

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πάρει διαστάσεις και επεκτείνεται ανεξέλεγκτα. Στο σημείο σπεύδουν πυροσβεστικά οχήματα για την κατάσβεση, ενώ ακόμα μια ξέσπασε και στη Θεσσαλονίκη.

Φωτιά στην Κεφαλονιά: Σε τρια διαφορετικά σημεία

Τρεις φωτιές ξέσπασαν σε διαφορετικά σημεία σήμερα στην Κεφαλονιά, και οι ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Μετά την πυρκαγιά στο Ξι, η οποία έχει τεθεί υπό έλεγχο, αυτή την στιγμή υπάρχουν άλλα δύο νέα μέτωπα, καθώς ξέσπασαν δύο νέες φωτιές, η μία στην περιοχή Πεσσάδα και η άλλη στα Μεταξάτα. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, μαζί με εθελοντές επιχειρούν στην περιοχή, ενώ και στην Ζάκυνθο ξέσπασε φωτιά που απειλεί σπίτια.

Συναγερμός: Φωτιά στην Αργολίδα

Φωτιά ξέσπασε και στην Αργολίδα το απόγευμα του Σαββάτου σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πετροθάλασσα του δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας.

Στην περιοχή έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα. Από το πρωί έχουν ξεσπάσει πυρκαγιές στην Κεφαλονιά, και τον δήμο Ανδρίτσαινας στην Ηλεία.

Ηλεία: Φωτιά σε δασική έκταση

Φωτιά ξέσπασε στην δασική περιοχή Μπαλαίικα του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων Ηλείας νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην περιοχή επιχειρούν 33 πυροσβέστες, 12 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 αεροσκάφη. Μάλιστα ακόμα μια φωτιά ξέσπασε σήμερα στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεσική Υπηρεσία, η πυρκαγιά είναι σε δασική έκταση, με πουρνάρια και πεύκα.

Φωτιά ξέσπασε σε περίπτερο της Καλλιθέας

Φωτιά ξέσπασε σε περίπτερο στην Καλλιθέα, το πρωί του Σαββάτου. Ο άντρας που ήταν μέσα, σώθηκε.

Συγκεκριμένα, πυρκαγιά ξέσπασε στις 7.40 το πρωί σε περίπτερο στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα. Λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρίσκονταν στο σημείο, το περίπτερο έγινε παρανάλωμα του πυρός, όπως θα βλέπετε και στην εικόνα.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστη η αιτία της φωτιάς. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική με δύο οχήματα η οποία έσβησε τη φωτιά. Ο άνθρωπος που δούλευε μέσα, είναι καλά στην υγεία του. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχουμε δει να ξεσπούν κι άλλες φωτιές. Μάλιστα, χθες (12/06) πήρε φωτιά μια αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

Συναγερμός στη Ζάκυνθο: Φωτιά στο Σκοπό

Φωτιά ξέσπασε χθες στο Σκοπό της Ζακύνθου. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο. Στο μεταξύ, οι πυροσβεστικές αρχές κατάφεραν να θέσουν υπό μερικό έλεγχο την πυρκαγιά στον Ορχομενό Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, επί τόπου βρίσκονται 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ επιχειρούν και τέσσερα PZL. Την επιχείρηση συντονίζει ο Διοικητής της Π.Υ. Ζακύνθου Χρήστος Καλογερόπουλος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share