Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας

Οι αρχές μελετούν υλικό από κάμερες!

14 Ιουνίου 2020 11:14
Θεσσαλονίκη: Μυστήριο με την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί του Σαββάτου (13/06) εντοπίστηκε από τις αρχές η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 11/06. Οι αρχές πλέον, έχουν επικεντρωθεί στο να εντοπιστεί η γυναίκα που άρπαξε τη μικρή.

Οι έρευνες συνεχίζονται και οι αξιωματικοί αξιοποιούν όλες τις πληροφορίες που μπορεί να οδηγήσουν στους υπεύθυνους της εξαφάνισης, ενώ μάλιστα, αντλούν υλικό από κάμερες σπιτιών και καταστημάτων. "Όλοι είμαστε ύποπτοι, ακόμη κι εγώ" είχε πει νωρίτερα ο αδερφός της, που κατέθεσε στις αρχές.

Η Μαρκέλλα, που εντοπίστηκε στις 8.40 το πρωί σε πρατήριο υγρών καυσίμων, έχει οδηγηθεί σε νοσοκομείο. Από την πρώτη στιγμή το κοριτσάκι βρισκόταν σε κατάσταση σοκ.

Στο νοσοκομείο θα γίνει ιατροδικαστική έκθεση για να διαπιστωθεί εάν φέρει τραύματα, ενώ οι μαρτυρίες όσων την αντίκρισαν σοκάρουν. Η Μαρκέλλα τους είπε, ότι η γυναίκα που την είχε αρπάξει την είχε δέσει με χειροπέδες, ενώ υποστήριξε ότι την πείραξαν και πονούσε -διαβάστε εδώ τα πρώτα της λόγια-. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι δενφέρει εμφανείς κακώσεις.

Από την πρώτη στιγμή βρίσκονται δίπλα στη μικρή παιδοψυχολόγοι τόσο για να τη στηρίξουν, αλλά και για να αντλήσουν πληροφορίες που θα ρίξουν "φως" στην έρευνα. Παράλληλα, θα επιχειρήσουν να διαπιστώσουν αν όντως η γυναίκα που την κρατούσε της έδωσε χρήματα.

Τι ανέφερε ο αδερφός της;

Ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας υποστήριξε, ότι η μικρή φέρει επιφανειακά σημάδια στους καρπούς από το δέσιμο. Μάλιστα ανέφερε ότι δεν τον αφήνουν καν να της μιλήσει.

"Η μητέρα μου και ο πατριός μου δίνουν καταθέσεις μέχρι τώρα. Είναι λογικό νομίζω καθώς μπορεί να είναι κάποιος από τον κύκλο, μπορεί να είναι κάποιος που δεν παρατήρησαν, οποιοσδήποτε. Δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω" δήλωσε. Συμπλήρωσε δε πως δεν του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε μαζί τους ούτε με την αδελφή του "Όλοι είμαστε ύποπτοι αυτή τη στιγμή, ακόμα και εγώ", πρόσθεσε.

Ο βιολογικός της πατέρας αντέδρασε

Σε αποκλειστικές του δηλώσεις ο βιολογικός πατέρας της 10χρονης Μαρκέλλας, Βαγγέλης Κεσόγλου, υπογράμμισε πως θέλει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του και "να μεγαλώσει μαζί του αφού η μητέρα του έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται να μεγαλώσει και να προστατεύσει την κόρη τους".

"Είχα να κοιμηθώ τρία βράδια από την αγωνία και το άγχος μου για τη Μαρκέλλα μου. Δόξα το Θεό το παιδί βρέθηκε σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων. Το βρήκε ένας κύριος, όπως μου είπαν. Το μόνο που ζητάω είναι να πάρω το παιδί κοντά μου και να μεγαλώσει με την καινούργια μου οικογένεια γιατί σε εκείνη την οικογένεια που είναι φοβάμαι πολύ και δεν τους έχω πλέον καμία εμπιστοσύνη. Δεν με έχει ειδοποιήσει ακόμα κάποιος παρόλο που είμαι ο βιολογικός της πατέρας. Θα πάω στη Θεσσαλονίκη και απαιτώ να το πάρω το παιδί μου γιατί θέλω να σμίξω μαζί του" είπε μεταξύ άλλων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share