Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Τρένο προσέκρουσε σε δέντρο

Συναγερμός

12 Ιουνίου 2020 14:17
Συναγερμός στην Αλεξανδρούπολη: Τρένο προσέκρουσε σε δέντρο
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Συναγερμός σήμανε στην Αλεξανδρούπολη, όταν εννιά χιλιόμετρα πριν από τα Δίκαια Έβρου ακινητοποιήθηκε τρένο που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο όταν προσέκρουσε σε δέντρο, το οποίο είχε πέσει εντός της σιδηροδρομικής γραμμής, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Ενώ, φρικτό θάνατο βρήκαν τουλάχιστον 14 άνθρωποι στην Ινδία, τους οποίους συνέθλιψε τρένο ενώ κοιμούνταν πάνω στις ράγες.

«Η αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε δέντρο βγαίνοντας από Αλεξανδρούπολη, περίπου στις 10:30 το πρωί. Δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές στο τροχαίο υλικό» ανέφερε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας, σημειώνοντας ότι μηχανή βοηθείας έσπευσε από την Αλεξάνδρούπολη προκειμένου να ρυμουλκήσει την αμαξοστοιχία. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε εξέλιξη είναι η εκτίμηση της ζημιάς.

Σοκ στη Ρωσία: Άνδρας έπεσε στις γραμμές του τρένου!

Εξαιτίας της κακής του όρασης, ένας άνδρας έπεσε στις γραμμές του τρένου στη Ρωσία και μάλιστα, με πολύ άσχημο τρόπο, αλλά σώθηκε χάρη στην άμεση επέμβαση ενός αστυνομικού και ενός αυτόπτη μάρτυρα, δευτερόλεπτα, δε, πριν περάσει η αμαξοστοιχία! Θρήνο είχαμε πριν ένα μήνα στο Σουφλί με έναν άνθρωπο να παρασέρνεται από τρένο!

Στο βίντεο -από το κλειστό κύκλωμα του σταθμού- φαίνεται η στιγμή, που ο ηλικιωμένος άνδρας πέφτει στις γραμμές.

Αμέσως, οι δύο προαναφερθέντες άνθρωποι τρέχουν προς το μέρος του, ενώ μια γυναίκα κάνει νοήματα στον οδηγό, που πλησιάζει, να πατήσει φρένο! Είναι αδύνατο, ωστόσο, να σταματήσει τόσο γρήγορα ένα τρένο...

Πετούν, λοιπόν, τα πράγματά του δίπλα, τον σηκώνουν και δευτερόλεπτα πριν περάσει η αμαξοστοιχία, τον μετακινούν!

Η αστυνομία ψάχνει τώρα να βρει ποιος ήταν ο δεύτερος σωτήρας του ηλικιωμένου (που τη γλίτωσε με δύο κατάγματα), προκειμένου να τον ευχαριστήσει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share