Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023

Ανατροπή στη δίκη της 19χρονης ΑμΕΑ: Η κολλητή της μιλούσε με τον Αλβανό κατηγορούμενο

Τι κατέθεσε;

10 Ιουνίου 2020 16:48
Ανατροπή στη δίκη της 19χρονης ΑμΕΑ: Η κολλητή της μιλούσε με τον Αλβανό κατηγορούμενο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ανατροπή υπήρξε στη δίκη για το βιασμό της 19χρονης ΑμΕΑ, καθώς όπως αποκάλυψε η συνήγορος υπεράσπισης, η κολλητή της μιλούσε με τον Αλβανό κατηγορούμενο, ενώ φαίνεται να υπήρχε και ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της.

Την ίδια ώρα, στην κατάθεσή της, η κολλητή ανέφερε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, σχετικά με το βιασμό της 19χρονης, περιγράφοντας όλο το σκηνικό, που εκτυλίχθηκε, καθώς και την αντίδραση μόλις κατάλαβαν, ότι ο Αλβανός κατηγορείται και για τον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Εντύπωση, πάντως, δημιούργησαν οι πολλές φορές, όπου ανέφερε πως δε θυμόταν τις συνομιλίες με τον Αλβανό στο Facebook, που μαζί με τον 23χρονο «έσπασαν» τη σιωπή τους για το βιασμό.

Δείτε τι αναφέρθηκε στην κατάθεσή της:

«Είμαστε 15 χρόνια φίλες. Σήμερα μιλάμε μόνο στο σχολείο, δεν κάνουμε παρέα εκτός. Εκείνη την ημέρα πήγαμε με δύο φίλες μου μικρότερες, 12 ετών, στην Ευαγγελιστρία στην πλατεία. Αργότερα ήρθε και η 19χρονη, ενώ σε ένα άλλο παγκάκι καθόταν ο 23χρονος.

Ο αλβανικής καταγωγής έκανε φλερτ στις φίλες μου και η 19χρονη δεν ήταν ακόμη εκεί. Ήρθε μετά από ένα τέταρτο και ο αλβανικής καταγωγής της μίλησε. Της είπα να πάνε να ακούσουν μουσική. Δε μου είχε πει, ότι της άρεσε, αλλά της είπα να μην πάει, γιατί ήξερα ότι είχε σχέση και της είχε κάνει πράγματα. Δε με άκουσε, όμως, και πήγε.

Ο αλβανικής καταγωγής είπε στον 23χρονο να πάει μαζί τους. Κάθισαν οι δυο τους μπροστά στο αμάξι και πίσω η 19χρονη, με τις ασφάλειες να κλείνουν. Όταν γύρισα, της έστειλα μήνυμα και δε μου απάντησε, αλλά αργότερα με πήρε στο messenger στις 10:30 το βράδυ. Μου είπε, ότι την πήγαν στο "Έλλη" και ο αλβανικής καταγωγής την υπέβαλε σε ασελγείς πράξεις στην παραλία.

Δε μου είπε πώς την κατέβασαν στην παραλία, αλλά ο αλβανικής καταγωγής της έριξε χαστούκι. Δε μου είπε, αν ο 23χρονος έκανε κάτι, μου είπε ότι ο Αλβανός άκουσε φωνές και την πήραν με το αυτοκίνητο και την πήγαν στο ενυδρείο. Ο 23χρονος έκατσε μαζί της πίσω στο αυτοκίνητο. Την πήγαν στις τουαλέτες και τη βίασαν και οι δύο. Η 19χρονη δεν ήθελε, με το ζόρι το έκανε.

Μου είπε, τελικά, ότι ο Αλβανός της είπε πως δε θα ξαναγίνει. Ήταν τρομαγμένη, έτρεμε η φωνή της και δεν την έχω ξανακούσει έτσι. Την πρώτη στιγμή έπαθα σοκ. Δεν μπορούσα να ρωτήσω λεπτομέρειες και δε συναντηθήκαμε. Τη Δευτέρα ήρθε στο σχολείο και την Τρίτη είδα στις ειδήσεις, ότι ο αλβανικής καταγωγής κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Σοκαρίστηκε και μου είπε, ότι θα μπορούσε να είναι στη θέση της. Δεν είναι δουλειά μου να της πω να το καταγγείλει στην Αστυνομία, αλλά των γονιών της. Νομίζω, ότι το είπε μόνο στην αδελφή της».

Πρόεδρος: Η αδελφή της κατέθεσε, ότι μίλησε μαζί σας και από εσάς έμαθε για το βιασμό.

- «Δε θυμάμαι ποτέ η φίλη μου να το είπε στην αδελφή της».

Πρόεδρος: Είπατε ότι η 19χρονη σας είπε, ότι δεν τον άφησε πολύ τον 23χρονο.

- «Έτσι μου είπε, ο 23χρονος φαινόταν νορμάλ».

Πρόεδρος: Είχε ερωτικές σχέσεις η 19χρονη;

- «Είχε δύο, δε θυμάμαι ονόματα».

Πρόεδρος: Είχε σημάδια;

- «Δεν παρατήρησα κάτι, μου είπε μόνο για ένα δυνατό χαστούκι».

Συνήγορος υπεράσπισης: Είπατε, ότι έβγαλε τα ρούχα της στο «Έλλη».

- «Δε θυμάμαι».

Συνήγορος υπεράσπισης: Είπατε, ότι δε γνωρίζατε τον αλβανικής καταγωγής.

- «Ναι, μόνο φατσικά τον θυμόμουν».

Συνήγορος υπεράσπισης: Είστε φίλοι στο Facebook;

- «Δε θυμάμαι»

Συνήγορος υπεράσπισης: Είχατε ερωτικό ενδιαφέρον για αυτόν;

- «Δε θυμάμαι»

Συνήγορος υπεράσπισης: Του στέλνετε μηνύματα;

- «Δε θυμάμαι»

Συνήγορος υπεράσπισης: Αυτή η συνομιλία είναι δική σας (έδειξε μία στο messenger);

- «Ναι».

Ανατροπή από τον 23χρονο

Η πέμπτη ημέρα, λοιπόν, κύλησε με την κατάθεση της κολλητής της 19χρονης ΑμΕΑ, η οποία προσήχθη βιαίως στο δικαστήριο.

Αυτό που δημιούργησε εντύπωση, όμως, είναι ότι ο 23χρονος κατηγορούμενος είπε, ότι δε θέλει άλλο για δικηγόρο του, τη Βούλα Δημητριάδου.

 

Ροή ειδήσεων

Share