Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Πήγε στα δικαστήρια... με νέα παράσταση η παρουσιάστρια που επιτέθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά

Δε σταματά τα... σόου

10 Ιουνίου 2020 14:48
Θεσσαλονίκη: Πήγε στα δικαστήρια... με νέα παράσταση η παρουσιάστρια που επιτέθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η παρουσιάστρια, η οποία χθες (9/6) επιτέθηκε στον Νίκο Χαρδαλιά, «μπουγελώνοντάς» τον, πραγματοποιώντας... νέα παράσταση, τη στιγμή περνούσε το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Χαρδαλιάς είχε καταθέσει μήνυση εναντίον της, μετά την επίθεση και άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία. Το αποτέλεσμα ήταν να οδηγηθεί στο δικαστήριο με την κατηγορία της εξύβρισης και της απειλής.

Η συγκεκριμένη γυναίκα επιτέθηκε στον υφυπουργό όταν γευμάτιζε με τον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρο Καράογλου σε γνωστό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης κοντά στον Λευκό Πύργο, όταν την παρουσία του αντιλήφθηκε η Ιωάννα Κουσκούση, η οποία ήταν με μια φίλη της. Αμέσως προσέγγισε τον υφυπουργό και τον πλησίασε αρχικά με φιλική διάθεση, ζητώντας να φωτογραφηθεί μαζί του.

Ο κ. Χαρδαλιάς δέχθηκε ευγενικά, καθώς νωρίτερα κι άλλοι πολίτες είχαν ζητήσει το ίδιο.

Εντελώς ξαφνικά ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια μετά τη φωτογραφία, πήρε ένα ποτήρι νερό και το πέταξε εναντίον του Νίκου Χαρδαλιά, αρχίζοντας να φωνάζει και να βρίζει, ενώ το περιστατικό φέρεται να προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό της τηλέφωνο η φίλη της. Παράλληλα, έσπασε το ποτήρι με τα γυαλιά να πετάγονται πάνω στον υφυπουργό, ενώ παρούσα στο περιστατικό ήταν και η κόρη του κ. Χαρδαλιά, που υπέστη σοκ.

Αμέσως επενέβησαν αστυνομικοί η οποίοι προσήγαγαν την Ιωάννα Κουσκούση.

Αδιανόητο: Η... γνωστή παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη ωρύεται και αρνείται να βάλει αντισηπτικό

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με τη γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να... ξαναχτυπά και να ωρύεται σε είσοδο καταστήματος, όπου πήγε να κάνει τα ψώνια της, αρνούμενη να βάλει αντισηπτικό.

Πρόκειται για την ίδια, Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, τη Ρούλα Κουσκούση, που πριν από λίγες ημέρες, είχε εμπλακεί πάλι σε επεισόδιο, καθώς προσπάθησε να διασχίσει με τον γιο της τη Νέα Παραλία, παρά την απαγόρευση. Μάλιστα τότε, της είχαν κόψει πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο η ίδια έσκισε επιδεικτικά.

Το νέο επεισόδιο που έγινε τώρα στο γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, η γυναίκα το τραβούσε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο. Στο βίντεο, η ίδια εμφανίζεται να ουρλιάζει στον σεκιούριτι του καταστήματος, που μάταια προσπαθεί να την πείσει να βάλει αντισηπτικό στα χέρια της. Η γυναίκα δε φοράει ούτε μάσκα, ούτε γάντια και ακούγεται να λέει ότι ο κορωνοϊός είναι «μούφα».

Πελάτες του καταστήματος ακούγονται να της φωνάζουν ότι είναι «απαράδεκτη».

Δείτε το βίντεο από το Protothema.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share