Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγικός θάνατος για 31χρονο στον Πύργο - Βρέθηκε στο κενό

Σοκ!

9 Ιουνίου 2020 22:50
Τραγικός θάνατος για 31χρονο στον Πύργο - Βρέθηκε στο κενό

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 31χρονος άνδρας ο οποίος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό, πιθανόν από όροφο πολυκατοικίας, στον Πύργο ενώ, νωρίτερα σοκ προκάλεσε η είδηση του τραγικού θανάτου ενός 11χρονου από κεραυνό.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν το θάνατο του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Αμέσως έφτασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό

.

53χρονος σκοτώθηκε με τον ίδιο τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο γιος του πριν από 9 χρόνια

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας, καθώς ένας 53χρονος άνδρας από τον Πύργο σκοτώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης με τον ίδιο τρόπο που είχε «φύγει» ο γιος του, πριν από εννέα χρόνια. Επίσης, φριχτό θάνατο βρήκε οδηγός βυτιοφόρου, που τυλίχθηκε στις φλόγες ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στα Καλύβια Βαρικού Πιερίας.

Η είδηση του θανάτου του Γ.Γ. έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Πύργου. Τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στο Περιστέρι, όπου διέμενε τον τελευταίο μήνα, έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε και εξετράπη της πορείας του.

Πληροφορίες του patrisnews αναφέρουν πως ο θάνατος του 53χρονου ήταν ακαριαίος. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Αττικόν», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Πριν από εννέα χρόνια, τον Ιούλιο του 2011, ο 18χρονος γιος του 53χρονου είχε σκοτωθεί με μηχανάκι, σε τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί στην είσοδο της πόλης του Πύργου.

Τροχαίο στην Πειραιώς: Πέθανε από έμφραγμα ο οδηγός του φορτηγού

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το τροχαίο, που σόκαρε το πρωί της Τρίτης (2/6) όσους βρίσκονταν επί της Λεωφόρου Πειραιώς, με τον οδηγό του φορτηγού να διακομίζεται με έμφραγμα στο νοσοκομείο και να πεθαίνει.

Λίγο μετά τις 11:30 γινόταν γνωστό πως ο οδηγός ενός φορτηγού που κινούνταν επί της οδού Πειραιώς, έχανε τον έλεγχο, περνούσε στο αντίθετο ρεύμα και κατέληγε στα γραφεία μιας εταιρίας.

Ο οδηγός του φορτηγού, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαθε έμφραγμα στο τιμόνι και γι’ αυτό έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα, ευτυχώς χωρίς μεγάλη ταχύτητα, να πέσει πάνω στην εταιρία.

Οι εικόνες αποτυπώνουν τον τρόμο των υπαλλήλων που είχαν το φορτηγό να κατευθύνεται προς το μέρος τους. Το σημείο όπου κατέληξε το φορτηγό έχει καταστροφή, όπως και μηχανάκια που ήταν παρκαρισμένα στο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτηγό παρέσυρε και δυο αυτοκίνητα.

Ο οδηγός του φορτηγού διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share