Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αδιανόητο: Ξέχασαν μέσα στο σχολείο μαθητές και καθηγήτρια

Κλείδωσαν και έφυγαν ανενόχλητοι

9 Ιουνίου 2020 20:08
Αδιανόητο: Ξέχασαν μέσα στο σχολείο μαθητές και καθηγήτρια

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε σε Λύκειο της Πτολεμαΐδας το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουνίου, ενώ μόλις λίγες ημέρες πριν νέα λουκέτα είχαν μπει σε σχολεία λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του e-ptolemeos.gr, η τάξη της Α' Λυκείου που έκανε μάθημα την τελευταία ώρα του σχολείου – το μοναδικό τμήμα που είχε μάθημα εκείνη την ώρα- είχε μείνει στην αίθουσα της, με μια καθηγήτρια και τέσσερις μαθητές. Επίσης, στο σχολείο υπήρχε και μια καθαρίστρια, που είχε μείνει πίσω για να καθαρίσει.

Όταν τέλειωσε το μάθημα, όμως, οι μαθητές και η καθηγήτρια, διαπίστωσαν ότι το σχολείο ήταν κλειδωμένο, με την καθαρίστρια να μην έχει κλειδιά, ενώ η άλλη καθαρίστρια που είχε κλειδιά στη διάθεσή της, είχε σχολάσει λίγη ώρα νωρίτερα.

Στο σχολείο δεν υπήρχε ούτε ο διευθυντής, που είχε αποχωρήσει λίγα λεπτά πιο πριν, ενώ με την αποχώρηση του διευθυντή έφυγε και ο φύλακας, έχοντας κλειδώσει και το προαύλιο.

Συνεπώς, οι μαθητές όταν τέλειωσαν το μάθημα, διαπίστωσαν ότι είχαν κλειδωθεί μέσα! Έτσι, προσπάθησαν να βρουν κάποια ανοιχτή πόρτα και τελικά βρήκαν μια που άνοιγε από μέσα και μπόρεσαν να βγουν στο προαύλιο.

Το ευτύχημα ήταν πως ένας μαθητής είχε μαζί του κινητό και ειδοποίησε τον διευθυντή του σχολείου, που επέστρεψε προκειμένου να…ξεκλειδώσει τους μαθητές, την καθηγήτρια και την καθαρίστρια!

Άγριος ξυλοδαρμός 8χρονου μαθητή σε σχολείο της Καβάλας! Του έσπασαν το πλευρό! (Video)

Νέο θλιβερό περιστατικό, μετά από αυτό του Βύρωνα, σε σχολείο, με πατέρα μαθητή να καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό του γιου του στη Καβάλα!

Ο πατέρας κατήγγειλε το περιστατικό με ανάρτηση στα social media. Όπως ανέφερε, ο γιος του, μαθητής της 3ης Δημοτικού, δέχτηκε επίθεση από δύο παιδιά της 4ης Δημοτικού.

Ο ένας μαθητής κρατούσε τον γιο του κι ο άλλος τον γρονθοκοπούσε στην κοιλία. Ο πατέρας του παιδιού από την Καβάλα μίλησε για το περιστατικό και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Όπως είπε, ο γιος του ήταν «τυχερός» γιατί υπέστη μόνο κάταγμα και δεν τρυπήθηκε κάποιο του όργανο.

«Απ’ ό,τι κατάλαβα κάτι έγινε με την μπάλα. Άλλος το κυνήγησε και τελικά το έπιασε ένα παιδάκι της 4ης Δημοτικού και το κράταγε κι ένα άλλο το χτύπαγε», περιέγραψε.

Εξηγώντας γιατί επέλεξε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό, είπε ότι «δεν θα το έκανα δημόσια αν δεν έβλεπα ότι κανένας δεν μιλάει».

Όπως εξήγησε, το περιστατικό συνέβη στο προαύλιο του δημοτικού σχολείου όπου «υπήρχαν τέσσερις δάσκαλοι». Ωστόσο, όπως είπε, ήταν «ένα παιδάκι που πήγε και τους χώρισε».

«Πήγε το παιδί στη διευθύντρια η οποία του είπε ότι πρέπει να φέρει μάρτυρες. Τον κράτησε και δεν μας πήρε ένα τηλέφωνο να μας ενημερώσει», κατήγγειλε ακόμη ο πατέρας.

Πρόσθεσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο γιος του δέχεται bullying καθώς «του έχουν κατεβάσει τρεις φορές το παντελόνι».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share