Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κάλυμνος: Νεκρός 29χρονος άνδρας που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα

Τραγωδία!

8 Ιουνίου 2020 09:26
Κάλυμνος: Νεκρός 29χρονος άνδρας που έκανε υποβρύχιο ψάρεμα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

29χρονος έχασε τη ζωή του στην Κάλυμνο, κατά την διάρκεια υποβρύχιου ψαρέματος. Τι ανέφερε το λιμενικό για το νεκρό άνδρα;

Όπως ενημέρωσε το Λιμενικό, ο νεαρός άνδρας βρισκόταν μαζί με άλλους δύο φίλους του για ψαροτούφεκο στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου ν. Τελένδου, όταν για άγνωστο ακόμη λόγο, έχασε τις αισθήσεις του.

Βρισκόταν με ιδιωτικό σκάφος, μαζί με τους φίλους του, με τον άτυχο άνδρα να μεταφέρεται σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Καλύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Τραγωδία στη Χαλκιδική: Εντοπίστηκε νεκρός 63χρονος

Νεκρός βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από άντρες του Λιμενικού ο 63χρονος ψαράς που αγνοείτο από το απόγευμα της Πέμπτης στη Χαλκιδική. Επίσης, τραγική ήταν η κατάληξη του 54χρονου που αγνοούνταν στον Υμηττό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ο 63χρονος αναγνωρίστηκε από τους οικείους του και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών.

Τη σορό του 63χρονου βρήκε σε ακτή ένας πολίτης και ενημέρωσε άμεσα το Λιμενικό Σώμα. Τα ίχνη του άτυχου άντρα αγνοούνταν από χθες το απόγευμα, όταν πήγε για ψάρεμα με μικρό αλιευτικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή του Τορωναίου Κόλπου, στη Χαλκιδική.

Καθώς ο ίδιος δεν επέστρεψε έως το βράδυ, οι οικείοι του απευθύνθηκαν στην αστυνομία και έκτοτε ξεκίνησαν έρευνες από αέρος, ξηράς και θαλάσσης με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Καλυβών Πολυγύρου και Γερακινής.

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 54χρονος στον Υμηττό

Νεκρός βρέθηκε ο 54χρονος στον Υμηττό, ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Τετάρτη καθώς δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του.

Η κόρη του περιπατητή, μιλώντας στο OPEN, δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ενώ τόνισε ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του. Επίσης, έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

Στην επιχείρηση ερευνών συμμετείχαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, οι οποίες «χτένιζαν» για δυο μέρες, την ορεινή περιοχή του Καρέα, όπου ο αγνοούμενος άνδρας συνήθιζε να κάνει τον περίπατό του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share