Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία σε εργοστάσιο της Άρτας - Έχασε τη ζωή του νεαρός εργαζόμενος

Τι αναφέρει η εταιρεία;

8 Ιουνίου 2020 07:59
Τραγωδία σε εργοστάσιο της Άρτας - Έχασε τη ζωή του νεαρός εργαζόμενος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας νεαρός εργάτης έχασε τη ζωή του το Σάββατο, σε εργοστάσιο στην Άρτα. Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση;

Συγκεκριμένα, ο άτυχος άνδρας έκανε εργασίες ως ηλεκτρολόγος βάρδιας στο εργοστάσιο της εταιρίας "ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ", όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες μέχρι στιγμής, έχασε τη ζωή του. Για το δυστύχημα μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση η εταιρία, η οποία εξέφρασε την θλίψη της για τον απροσδόκητο θάνατο του εργαζόμενου στο εργοστάσιο που βρίσκεται στον Αμμότοπο Άρτας. Την ίδια ώρα, οι αρχές κάνουν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

"Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εργαζόμενου. Παράλληλα, συνεργάζεται με τις Αρχές στην έρευνα που θα αναδείξει τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος", αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Επίσης έχασε τη ζωή του ο Στέλιος Παπαδογιάννης

Θρήνος «ξέσπασε» στην Κρήτη, αφού έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Παπαδογιάννης, ο οποίος ήταν ο πιο στενός φίλος του σπουδαίου Νίκου Ξυλούρη.

Αυτό αναφέρεται και σε ανάρτηση στη σελίδα του Νίκου Ξυλούρη στο Facebook, μεταφερόμενο από το Neakriti.gr, ενώ τραγικός ήταν ο θάνατος ενός 20χρονου στο νησί με πνιγμό.

Ειδικότερα, η ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

«Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Παπαδογιάννης, ο πιο στενός φίλος του Ψαρονίκου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια.

Ο Στέλιος ήταν πρότυπο ανδρείας και κρητικής λεβεντιάς.

Στην φωτογραφία οι δυο φίλοι βρίσκονται στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής, το 1975. Μαζί τους βρισκόταν και ο τρίτος της παρέας, ο Φώτης Γαλανάκης ή Φωταέριο όπως τον αποκαλούσε πειραχτικά ο Ξυλούρης, ο οποίος απαθανάτισε και τη στιγμή».

Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Παπαδογιάννης, ο πιο στενός φίλος του Ψαρονίκου. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην...

Posted by Νίκος Ξυλούρης on Saturday, June 6, 2020

Επίσης έχασε τη ζωή του ο Ασημάκης Αρβανίτης

Έφυγε από την ζωή ο Ασημάκης Αρβανίτης. Επίσης, θλίψη έχει προκαλέσει στον ποντιακό ελληνισμό η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιώτη Γαβριηλίδη

Ο εκλιπών είχε δύο παιδιά τον Χρήστο, ιδιοκτήτη αστικού λεωφορείου και την Φούλα. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Ροϊτίκων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share