Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κέρκυρα: «Με κακοποίησε, με βιντεοσκοπούσε και απειλούσε να με...» - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της 34χρονης για την επίθεση από τον «δράκο του Κάβου»

Σοκάρει

7 Ιουνίου 2020 18:06
Κέρκυρα: «Με κακοποίησε, με βιντεοσκοπούσε και απειλούσε να με...» - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της 34χρονης για την επίθεση από τον «δράκο του Κάβου»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της επίθεσης από τον αποκαλούμενο “δράκο του Κάβου” στην Κέρκυρα αποκαλύπτει η 34χρονη γυναίκα στην κατάθεσή της στην αστυνομία. Επίσης, σοκάρει μια Βρετανίδα, που αναφέρει πως ήταν εκ των θυμάτων του «Δράκου του Κάβου» της Κέρκυρας.

Η γυναίκα περιγράφει στην κατάθεσή της την περιπέτεια που έζησε στα χέρια του 47χρονου στην Κέρκυρα, ο οποίος έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για βιασμούς. Το “Μαζί σου” και η Τατιάνα Στεφανίδου, αποκαλύπτει τον εφιάλτη που έζησε η 34χρονη στα χέρια του λεγόμενου και “τέρατος του Κάβου”, με τα λόγια της ίδιας της γυναίκας:

«Με χτύπησε, με κακοποίησε άγρια, με βιντεοσκοπούσε και με απειλούσε ότι θα με σκοτώσει» υποστηρίζει στην κατάθεσή της η 34χρονη για την επίθεση του δέχτηκε.

Μιλώντας στους αστυνομικούς, η μαρτυρία της σοκάρει. Ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε στο σπίτι που διέμενε με τον σύντροφό της το απόγευμα της 4ης Μαΐου. «Κατάλαβα ποιός είναι, επειδή είναι φίλος με τον σύντροφό μου στο Facebook. Εγώ δεν ήθελα αυτόν άνδρα στο σπίτι μου, επειδή έμαθα ότι στο παρελθόν είχε βιάσει δύο Αγγλίδες…», λέει και συνεχίζει:

«Κοιμόμουν και ξαφνικά ξύπνησα. Διαπίστωσα ότι ο σύντροφός μου λείπει. Τότε κάποιος χτύπησε την πόρτα και είδα τον κατηγορούμενο. Μετά έφυγε για να επιστρέψει. Ισχυρίστηκε ότι ο φίλος μου είχε βγει και είχε πιει και έπρεπε να πάμε να τον πάρουμε. Περπατούσαμε αρκετή ώρα και με πήγαινε από χωματόδρομο. Φοβήθηκα» και κάπου εκεί ξεκινά ο εφιάλτης της 34χρονης.

«Με έπιασε από τα μαλλιά και με χτύπησε πολλές φορές στο κεφάλι» λέει στην κατάθεσή της για την αρχή της επίθεσης από τον 47χρονο. Περιγράφει ακόμα ότι κοιμήθηκαν στο ύπαιθρο σε μία καλύβα και την επομένη ο κατηγορούμενος τη βίασε.

«Δράκος» της Κέρκυρας: «Μόνος του έθαψε τον εαυτό του» - Τι λέει η 22χρονη πρώην σύντροφός του (Video)

«Μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μία φορά η ευκαιρία με το νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και έκανε το ίδιο λάθος», δηλώνει η πρώην σύντροφος του «δράκου» της Κέρκυρας. Επίσης, σοκάρει μια Βρετανίδα, που αναφέρει πως ήταν εκ των θυμάτων του «Δράκου του Κάβου» της Κέρκυρας.

«Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μία φορά η ευκαιρία με το νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να δικαίωσε τα θύματα», δηλώνει στον ΑΝΤ1 η 22χρονη Μαρίνα, πρώην σύντροφος του 47χρονου «δράκου» του Κάβου.

«Μου έλεγε συνέχεια “Μαρίνα φοβάμαι, φοβάμαι μήπως μου την έχουν στημένη να με ξανακλείσουν μέσα”. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει γιατί ενοχλούσε. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια» συμπλήρωσε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share