Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δίμηνο λουκέτο και 20.000 ευρώ πρόστιμο σε beach bar της Μυκόνου

Τι συνέβη;

7 Ιουνίου 2020 11:31
Δίμηνο λουκέτο και 20.000 ευρώ πρόστιμο σε beach bar της Μυκόνου

Κανονικά φαίνεται να έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι στη Μύκονο. Όμως, σε αρκετές περιπτώσεις τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό δεν τηρούνται. Είναι χαρακτηριστικό ότι μπαρ και παραλίες του νησιού γεμίζουν ασφυκτικά με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο. Τρανταχτό παράδειγμα είναι γνωστό μαγαζί στη Φτελιά που διοργάνωσε πάρτι με guest DJ, στο οποίο συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος.


Στο μαγαζί επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 ευρώ και «λουκέτο» 60 ημερών. Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ έκανε λόγο για ανεπίτρεπτη εικόνα. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, υπάρχει και δεύτερο μαγαζί στην πόλη της Μυκόνου που έλαβε πρόστιμο για τους ίδιους λόγους.

Χαμός στη Μύκονο: Ξήλωσαν τις ξαπλώστρες από Ψαρρού, Ορνό και Πλατύ Γυαλό (Video)

Χαμός επικρατεί στη Μύκονο καθώς ξαπλώστρες και ομπρέλες “εξαφανίστηκαν” από όλες τις πλαζ του νησιού με τους επαγγελματίες να εμφανίζονται ιδιαίτερα ενοχλημένοι. Ενώ, έναν πόλεμο άνευ προηγούμενου έχει ξεκινήσει με τις αεροπορικές εταιρείες στους δημοφιλής προορισμούς στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρουν, τέτοιου είδους κινήσεις αποτελούν πλήγμα τόσο στην προσέλκυση τουριστών ενόψει και του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, όσο και στις επιχειρήσεις που θα χάσουν πολλά έσοδα και θα βάλουν στον πάγο το προσωπικό που είχαν προσλάβει για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες. Ήδη το πλήγμα λόγω της καραντίνας για τον κορωνοϊό ήταν μεγάλο για τα τουριστικά καταστήματα, που περιμένουν να ανακάμψουν μέσα στο καλοκαίρι.

Μύκονος: Σάλος για πάρτι με χανούμισσες και στριπτίζ σε εκκλησία - Η... γιορτή που έστησε πασίγνωστη οικογένεια του νησιού

Πάρτι με «χανούμισσες», στριπτίζ σε εκκλησία και συνωστισμό φέρεται να διοργάνωσε γνωστή οικογένεια της Μυκόνου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso και μάλιστα μέσα σε εκκλησία στην Άνω Μέρα, το βράδυ της 23ης Μαΐου.

Το πάρτι, με καλεσμένα 250 άτομα, στήθηκε με αφορμή την... Διαβάστε την συνέχεια στο... youweekly.gr

Καλοκαίρι στην Μύκονο: Πόσο θα κοστίζουν τα αεροπορικά εισιτήρια τον Ιούλιο;

Μετά την άρση των περιορισμών στις μετακινήσεις οι αεροπορικές εταιρείες έχουν αρχίσει και σχεδιάζουν ξανά τις πτήσεις τους, ενώ εμείς ονειρευόμαστε διακοπές σε νησιά με όμορφες παραλίες.

Η Μύκονος είναι, φυσικά, ένα από αυτά. Το κοσμοπολίτικο νησί μας περιμένει και φέτος να περπατήσουμε στα γραφικά σοκάκια του, να απολαύσουμε τις πολυσύχναστες παραλίες του και να μυρίσουμε τον κυκλαδίτικο αέρα του… διαβάστε αναλυτικά την συνέχεια στο Travelstyle.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share