Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο 23χρονος φοιτητής που πνίγηκε στο Αγιοφάραγγο

Κάθε λεπτομέρεια για τον άτυχο φοιτητή

6 Ιουνίου 2020 19:26
Αυτός είναι ο 23χρονος φοιτητής που πνίγηκε στο Αγιοφάραγγο

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 23χρονος φοιτητής στο Αγιοφάραγγο Ηρακλείου στην Κρήτη καθώς πνίγηκε. Τι συνέβη όμως στον άτυχο φοιτητή και ποιος ήταν;

Ο νεαρός -γεννημένος τον Γενάρη του 1997- ήταν φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο και ζούσε στην Κρήτη τα τελευταία 4 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το creta24.gr, ο 23χρονος λάτρευε τη θάλασσα και η αγάπη του αυτή ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες μετέτρεψαν τη θάλασσα σε υγρό τάφο για τον νεαρό φοιτητή.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του που ενημερώθηκαν για το χαμό του δικού τους ανθρώπου λίγες ώρες μετά το συμβάν ενώ βρίσκονται μακριά από την Κρήτη. Το μέγεθος της τραγωδίας γίνεται μεγαλύτερο καθώς ο άτυχος Γιώργος ήταν μοναχοπαίδι.

Πέθανε η 27χρονη Δώρα που ήταν εγκεφαλικά νεκρή μετά από τη γέννα

Η 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό Ηλείας που είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρή μετά τη γέννηση με καισαρική του πρώτου παιδιού της, στις 18 Μαΐου, πέθανε σήμερα το πρωί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών. Τις προηγούμενες ημέρες είχε συγκλονίσει ο σύζυγος της 27χρονης με όσα είχε πει.

Σημειώνεται ότι ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας έχει διατάξει κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για το περιστατικό προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν λάθη και παραλείψεις ιατρικού και λοιπού προσωπικού. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας έχει ζητήσει την διερεύνηση της υπόθεσης.

Η γυναίκα είχε πάει στις 18 Μαΐου για να κάνει το προεγχειρητικό έλεγχο ώστε να γεννήσει την επομένη ημέρα με προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική. Ο γιατρός της είπε, όμως, ότι είχε συσπάσεις μήτρας και την έβαλε στο χειρουργείο κάνοντας μόνο το τεστ για τον κορωνοϊό, που είναι απαραίτητο σε όλες τις περιπτώσεις, βάσει πρωτοκόλλου.

Λίγο αργότερα γέννησε το αγοράκι, αλλά όπως ενημέρωσαν τον σύζυγό της, η 27χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το Λύκειο, παντρεύτηκαν πριν από πέντε μήνες με πολιτικό γάμο και το καλοκαίρι επρόκειτο να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share