Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πυροβολισμοί έπεσαν στην Κρήτη: Νέα επεισόδια στο Μυλοπόταμο

Ακόμα ένα επεισόδιο

5 Ιουνίου 2020 17:41
Πυροβολισμοί έπεσαν στην Κρήτη: Νέα επεισόδια στο Μυλοπόταμο

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν στην Κρήτη, στην περιοχή του Μυλοπόταμου, αφού ξαναέπεσαν πυροβολισμοί, λίγες ημέρες μετά τους πυροβολισμούς στα Ζωνιανά.

Σημειώθηκαν πυροβολισμοί, σε σημείο κοντά στην Αξό. Οι αστυνομικές πηγές μιλούν για ένοπλο επεισόδιο, μεταξύ δύο Μυλοποταμιτών που φέρονται να έχουν διαφορές, και θυμίζει την βεντέτα στα Ανώγεια.

Ο ένας άνοιξε πυρ κατά του άλλου ενώ ο δεύτερος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του στη διασταύρωση Δισκουρίου. Δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ το όχημα με τις βολίδες πάνω του έχει μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο έχει προγραμματιστεί κοινή κάθοδος στην Κρήτη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του αρχηγού της ΕΛΑΣ Μιχάλη Καραμαλάκη.

Ζωνιανά: Αποσωληνώθηκε ο 54χρονος που πυροβόλησαν

Ο 54χρονος που ενεπλάκη σε επεισόδιο και πυροβολήθηκε στα Ζωνιανά, αποσωληνώθηκε. Θα παραμείνει όμως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω άλλου προβλήματος.

Όπως δήλωσε ο Διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου, Ανέστης Κιούλπαλης, "ο 54χρονος έχει αποσωληνωθεί από τα μηχανήματα, επικοινωνεί πλήρως και αναπνέει μόνος του. Θα παραμείνει όμως για κάποια 24ωρα στη Μονάδα για ένα άλλο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί".

Την ίδια ώρα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του νεαρού που πυροβόλησε τον 54χρονο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη χωρίς κάποιο νέο. Οι Αρχές αναζητούν και άλλα δύο άτομα που φέρονται να ξυλοκόπησαν τον αδελφό του 54χρονου.

Να σημειωθεί ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε δεν έχει εντοπιστεί για την ώρα με τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, μέχρι στιγμής, να κινούνται στο σκοτάδι. Βέβαια, σημαντικές πληροφορίες αναμένεται να δώσει στους αστυνομικούς ο ίδιος ο 54χρονος όταν θα είναι σε θέση να καταθέσει.

Ραγδαίες εξελίξεις με την συμπλοκή στην Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Ζωνιανά, όπου τραυματίστηκαν δύο αδέρφια, 45 και 54 χρονών μετά από συμπλοκή με μέλη γνωστής οικογένειας στην περιοχή, λίγο καιρό μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια με θύματα τους Λευτέρη Καλομοίρη και Γιώργο Ξυλούρη.

Σε δύο «πράξεις» η συμπλοκή

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το αιματηρό περιστατικό έγινε σε… δύο πράξεις. Η πρώτη πράξη συνέβη στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο, χθες αργά το απόγευμα, όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έντονη λογομαχία ενώ δεν άργησαν ν’ ανάψουν τα αίματα με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά άγρια στο κεφάλι τον 45χρονο ενώ στη συνέχεια έφυγε με την παρέα του από το σημείο.

Η δεύτερη πράξη, εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά όταν ο 54χρονος αδερφός του 45χρονου έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας.

Τότε, πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών και καυγάδων. Η υπόθεση ξέφυγε για μία ακόμα φορά καθώς βγήκαν και… όπλα με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη και συγκεκριμένα στον κόκκυγα. Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share