Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζωνιανά: Ο 45χρονος κατονόμασε τους δράστες

Ραγδαίες εξελίξεις

4 Ιουνίου 2020 23:59
Ζωνιανά: Ο 45χρονος κατονόμασε τους δράστες

Εξελίξεις έχουμε σχετικά με την επίθεση στα Ζωνιανά, από την οποία τραυματίστηκαν δύο άτομα, εκ τω οποίων ο ένας βρίσκεται ακόμα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο. Ο 45χρονος μετέβη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και κατονόμασε τους δράστες.

Πρόκειται για δυο νεαρούς,αδέλφια μεταξύ τους, ένας 25 ετών, που ήδη τον αναζητούσε η Αστυνομία και είχε πληροφορίες ότι εμπλέκεται στο αιματηρό περιστατικό.

Ο 54χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα όπλου των δραστών, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου. Ωστόσο έχει αποσωληνωθεί αλλά τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την πορεία της υγείας του.

Ραγδαίες εξελίξεις με την συμπλοκή στην Κρήτη: Ταυτοποιήθηκε ο άνδρας που πυροβόλησε (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Ζωνιανά, όπου τραυματίστηκαν δύο αδέρφια, 45 και 54 χρονών μετά από συμπλοκή με μέλη γνωστής οικογένειας στην περιοχή, λίγο καιρό μετά το διπλό φονικό στα Ανώγεια με θύματα τους Λευτέρη Καλομοίρη και Γιώργο Ξυλούρη.

Σε δύο «πράξεις» η συμπλοκή

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το αιματηρό περιστατικό έγινε σε… δύο πράξεις. Η πρώτη πράξη συνέβη στην περιοχή Αξός στον Μυλοπόταμο, χθες αργά το απόγευμα, όταν μέλη γνωστής οικογένειας των Ζωνιανών συναντήθηκαν με τον 45χρονο άνδρα.

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε έντονη λογομαχία ενώ δεν άργησαν ν’ ανάψουν τα αίματα με τον έναν δράστη να παίρνει την κατσούνα του και να ξυλοκοπά άγρια στο κεφάλι τον 45χρονο ενώ στη συνέχεια έφυγε με την παρέα του από το σημείο.

Η δεύτερη πράξη, εκτυλίχθηκε στα Ζωνιανά όταν ο 54χρονος αδερφός του 45χρονου έμαθε για την επίθεση που δέχθηκε από τα συγκεκριμένα μέλη της γνωστής οικογένειας.

Τότε, πήγε και τους βρήκε και άρχισε νέος γύρος λογομαχιών και καυγάδων. Η υπόθεση ξέφυγε για μία ακόμα φορά καθώς βγήκαν και… όπλα με αποτέλεσμα ο 54χρονος να τραυματιστεί από σφαίρα στην λεκάνη και συγκεκριμένα στον κόκκυγα. Ο 54χρονος έπεσε αιμόφυρτος ενώ τα μέλη της γνωστής οικογένειας έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share