Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Λαμία: 13χρονη κατήγγειλε τον 45χρονο θείο της για βιασμό

Αρνείται τις κατηγορίες

4 Ιουνίου 2020 10:35
Σοκ στη Λαμία: 13χρονη κατήγγειλε τον 45χρονο  θείο της για βιασμό
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα κοριτσάκι μόλις 13 ετών, μεταφέρθηκε από τους γονείς της αργά το βράδυ της Τετάρτης στο Νοσοκομείο Λαμίας, υποστηρίζοντας ότι βιάστηκε από τον 45χρονο θείο της. Ενώ, φρίκη προκαλεί η δολοφονία και ο βιασμός του άψυχου κορμιού ενός 12χρονου αγοριού στο Ντνιπροπετρόφσκ της Ουκρανίας από 59χρονο παιδεραστή

Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που συνέλαβε τον 45χρονο ρουμανικής υπηκοότητας άνδρα, ο οποίος και αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, το κοριτσάκι νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 9:00’ δέχτηκε την πρόταση από τον 45χρονο άνδρα για να πάνε μια βόλτα με το φορτηγό του. Αυτός σταμάτησε σε κάποιο απόμερο μέρος στη Λαμία και σύμφωνα με τη 13χρονη τη βίασε.

Την διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λαμίας, ενώ παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της μικρής, που νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας, προκειμένου να αποδειχτούν οι ισχυρισμοί της για σεξουαλική κακοποίησή από το θείο της.

Υπόθεση βιασμού 19χρονης ΑΜΕΑ: «Έσπασαν» την σιωπή τους οι 2 κατηγορούμενοι για το αν βίασαν την κοπέλα (Video)

Συνεχίστηκε σήμερα για τρίτη μέρα στο Δικαστικό Μέγαρο της Κω η δίκη για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ στη Ρόδο, την 1η Δεκεμβρίου του 2018. Ενώ, ανατριχιαστική ήταν η μαρτυρία της 19χρονης ΑμΕΑ με την ίδια να αναφέρει κάθε λεπτομέρεια όσων συνέβησαν.

Για τον βιασμό κατηγορούνται ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη και ένας ακόμη 23χρονος από τη Ρόδο.

Οι δυο κατηγορουμένοι έσπασαν για πρώτη φορά την σιωπή τους και στην κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" και στην Ρούλα Κουσκουρή, η οποία τους ρώτησε αν έχουν κάνει αυτό για το οποίο κατηγορούνται.

Δείτε τι απάντησαν:

Τι κατέθεσε ο αδερφός του 23χρονου κατηγορούμενου

Επιμένει στην αθωότητα του 23χρονου καητογορούμενου για τον βιασμό 19χρονης ΑΜΕΑ στη Ρόδο, ο αδερφός του που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με τη μικρή του αδερφή.

Το ιστορικό της υπόθεσης

Όλα ξεκίνησαν όταν με αφορμή τα όσα ακούγονταν και για άλλες περιπτώσεις βιασμού νεαρών κοριτσιών στο νησί μας, στις 10 Ιανουαρίου 2019 ο αρμόδιος Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου έδωσε εντολή στους αστυνομικούς να τα διερευνήσουν. Πράγματι στο πλαίσιο των ερευνών αυτών άρχισαν να συλλέγονται στοιχεία για την υπόθεση τα οποία και «οδήγησαν» τους αστυνομικούς στη 19χρονη κοπέλα η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι κλήθηκε στην αστυνομία και εκεί συνοδεία συγγενικού του προσώπου κατέθεσε και περιέγραψε τα όσα οι δύο δράστες φέρονται να της έκαναν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018. Όπως η ίδια φέρεται να κατέθεσε, τον 24χρονο Ρομά και τον 21χρονο αλλοδαπό τους γνώριζε καθώς βρίσκονταν σε κοινές παρέες.

Το βράδυ, περίπου στις 8.30 του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου 2018, οι δύο άνδρες φέρονται να πρότειναν στη νεαρή κοπέλα να πάνε και οι τρεις μαζί μία βόλτα με το αυτοκίνητο του 21χρονου αλλοδαπού για να ακούσουν μουσική. Τότε αφού επιβίβασαν στο όχημα τη 19χρονη, μετέβησαν στην περιοχή του Ενυδρείου και εκεί, κοντά στις τουαλέτες, φέρονται να την βίασαν αλλά και να προέβησαν και σε άλλες ασελγείς πράξεις.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η νεαρή κοπέλα φέρεται να αντέδρασε και όταν κάποια στιγμή οι δράστες μείωσαν τις αντιστάσεις τους, βρήκε την ευκαιρία και διέφυγε. Από την αξιοποίηση των στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, ταυτοποίησαν πρόσωπα και εντόπισαν στις 18 Ιανουαρίου 2019 το βράδυ τον 24χρονο Ρομά. Μετά από αυτό, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης τόσο σε βάρος του όσο και σε βάρος του 21χρονου Αλβανού και η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share