Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γ. Γιαννακόπουλος: Είχε πεθάνει και ο γιος του με τον ίδιο τρόπο

Είδηση σοκ!

4 Ιουνίου 2020 10:08
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Γ. Γιαννακόπουλος: Είχε πεθάνει και ο γιος του με τον ίδιο τρόπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία του Πύργου η είδηση του θανάτου του 53χρονου Γ.Γ που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Ώρα μία ξημέρωμα Τετάρτης και ο 53χρονος από τον Πύργο, άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο στους δρόμους του Περιστερίου, στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, ο άτυχος Γ.Γ. επιστρέφοντας στο σπίτι του στην Αθήνα -όπου διέμενε τον τελευταίο μήνα- έχασε τον έλεγχο της μηχανής μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε -για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία- και εξετράπη της πορείας του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο θάνατος του, ήταν ακαριαίος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο «Αττικόν», όμως ήταν ήδη αργά, αφού οι γιατροί, απλά, διαπίστωσαν τον θάνατο του.

Είχε χάσει και τον 18χρονο γιο του με τον ίδιο τρόπο

Ο άτυχος 53χρονος, τον Ιούλιο του 2011 είχε χάσει τον 18χρονο γιο του σε τροχαίο δυστύχημα -με μηχανάκι- που είχε σημειωθεί στην είσοδο της πόλης του Πύργου.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε πτώμα άνδρα (Video)

Ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε δίπλα σε έλος, πίσω από το στρατόπεδο Κακιούζη, στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, θρίλερ έχουμε και στην Αττική με το πτώμα επίσης ενός 53χρονου άνδρα να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Θυμαρίου Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, το πτώμα ανήκει σε άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών. Το πτώμα εντόπισε στο ύψος της πύλης λιμανιού 16 περαστικός ο οποίος κινούνταν στον δρόμο Θεσσαλονίκης- Καλοχωρίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός φέρει οπές στο πρόσωπο, οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις προήλθαν από τη σήψη του πτώματος.

Στο σημείο έσπευσε το κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το οποίο και εξέτασε τον χώρο. Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άνδρα αναμένεται η ρίξει η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share