Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Αργολίδα: 53χρονος αυτοκτόνησε με μαχαίρι στο σπίτι του

Τραγικό!

2 Ιουνίου 2020 12:58
Σοκ στην Αργολίδα: 53χρονος αυτοκτόνησε με μαχαίρι στο σπίτι του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Αργολίδας ο θάνατος ενός 53χρονου, ο οποίος αποφάσισε να αυτοκτονήσει στο σπίτι του στην Νέα Κίο στο Άργος με μαχαίρι.

Το άψυχο σώμα, σύμφωνα με το argonafllia.gr, εντόπισαν οι συγγενείς του μέσα στο σπίτι του, σήμερα (2/6), στις 08.00 το πρωί, μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ σε έτερη τραγωδία στην Ηλεία, άνδρας αυτοκτόνησε λόγω του θανάτου της συζύγου του. Δίπλα του βρέθηκε το μαχαίρι με το οποίο ο αυτόχειρας έδωσε τέλος στη ζωή του κόβοντας τις φλέβες του.

Άγνωστοι παραμένουν μέχρι στιγμής οι λόγοι οι οποίοι οδήγησαν τον άνδρα να προχωρήσει στο τραγικό αυτό γεγονός. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Αστυνομίας καθώς και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον 53χρονο στον Νοσοκομείο του Άργους.

Θρίλερ στη Αργολίδα: Νεκρός 53χρονος ψαράς!

Σε θρίλερ εξελίχτηκε η υπόθεση ενός ψαρά που αγνοείτο στην Αργολίδα από το απόγευμα της Τρίτης και τελικά εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα, ενώ νεκρός βρέθηκε και ένας άντρας εχθές από φωτιά στο σπίτι του στο Σούλι.

Πρόκειται για έναν 53χρονο ερασιτέχνη ψαρά από το Τολό, η σορός του άτυχου άντρα εντοπίστηκε από σκάφος του Λιμενικού Ναυπλίου, ωστόσο δεν έχει εντοπιστεί ακόμη η βάρκα του.

Μακελειό σε φανοποιείο στην Πάτρα: Νεκρός ένας 41χρονος!

Σοκ προκάλεσε στην κοινωνία της Πάτρας πως ένας 41χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ωστόσο, ένας ακόμη άνδρας έχασε τη ζωή του από ισχυρή φωτιά στον Ορχομενό!

Για την υπόθεση έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια ένας 40χρονος, ο οποίος ανακρίνεται, με τον ίδιο να αρνείται ότι τον χτύπησε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 41χρονος πήγε σήμερα το πρωί στο φανοποιείο που διατηρεί ο 40χρονος στο Νέο Σούλι και κάτω από άγνωστες ακόμα συνθήκες πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Μετά από λίγη ώρα ο 41χρονος βρέθηκε νεκρός σε σημείο κοντά στο φανοποιείο. Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε την σορό του, διαπίστωσε ότι έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο στο ύψος της καρδιάς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share