Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πανικός στην Κρήτη: Στις φλόγες κτίριο στο Ηράκλειο

Χαμός!

2 Ιουνίου 2020 10:33
Πανικός στην Κρήτη: Στις φλόγες κτίριο στο Ηράκλειο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός επικράτησε το βράδυ της Δευτέρας (1/6) στην Κρήτη, αφού ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο παραδόθηκε στις φλόγες στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο.

Η φωτιά ξέσπασε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στο ύψος που βρίσκεται περίπου η παιδική χαρά στον Καράβολα, ενώ πρόσφατα, σε ένα ακόμη τραγικό γεγονός που έλαβε τόπο στην Αττική, νεκρή βρέθηκε γυναίκα μετά από φωτιά στο Κερατσίνι.

Άμεσα ειδοποιήθηκε και έσπευσε η πυροσβεστική υπηρεσία, όπως αναφέρει το neakriti.gr, με τους πυροσβέστες να καταφέρνουν να την θέσουν υπό έλεγχο χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Πληροφορίες, που δεν έχουν ωστόσο επιβεβαιωθεί, αναφέρουν ότι υπήρξαν άτομα που βρίσκονταν μέσα στο εγκαταλελειμμένο κτίριο και πετούσαν βεγγαλικά, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η κατάσταση ξέφυγε και εκδηλώθηκε η φωτιά.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι κάτοικοι της περιοχής τρόμαξαν από τους καπνούς που έβγαιναν από το κτίριο και την αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε προκληθεί και με δεδομένο ότι υπήρχε κίνηση στην περιοχή εκείνη την ώρα, τόσο επί της Μάχης Κρήτης όσο και στον Καράβολα.

Τελικά χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση της πυροσβεστικής αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες

Ένα αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου, κάτι που προκάλεσε μηχανική βλάβη στο αμάξι αλλά και ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα.

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε πριν λίγο στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του Ασπρόπυργου. Το αμάξι ήταν εν κινήσει όταν έπιασε φωτιά. Εκτός από τον οδηγό ίσως να βρισκόταν μέσα ένα ακόμη άτομο. Και οι δύο σύμφωνα με τον Alpha πρόλαβαν να βγουν από το όχημα.

Όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο, έλεγξαν αν βρίσκεται κάποιος μέσα στο όχημα και λίγο αργότερα έσβησαν τη φωτιά. Να σημειωθεί ότι νωρίτερα μέσα στην ημέρα μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά στο σπίτι της.

Όλα δείχνουν πως την φωτιά την προκάλεσε μηχανική βλάβη, ωστόσο η τροχαία θα εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share