Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ηγουμενίτσα: Αυτά είπε ο ιατροδικαστής για το θάνατο του 2χρονου κοριτσιού

Τι συνέβη τελικά;

1 Ιουνίου 2020 22:16
Ηγουμενίτσα: Αυτά είπε ο ιατροδικαστής για το θάνατο του 2χρονου κοριτσιού
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Στο «φώς» ήρθε το πόρισμα του ιατροδικαστή, σχετικά με το θάνατο του 2χρονου κοριτσιού στην Ηγουμενίτσα, που σόκαρε την κοινή γνώμη.

Η μικρή, έχασε τη ζωή της όταν εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα κάγκελα της κούνιας της.

Όπως ανέφερε ο καθηγητής Θ. Βουγιουκλάκης, «ο θάνατος επήλθε από ασφυκτικό μηχανισμό και χαρακτηρίζεται ως ατύχημα».

Μάλιστα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star εξέφρασε επιφύλαξη για τις προδιαγραφές ασφαλείας της κούνιας.

Το κοριτσάκι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην κούνια του. Οι γονείς του το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Εκεί, παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Οι γονείς της μικρής δεν κατάλαβαν έγκαιρα το τραγικό συμβάν. Κάποια στιγμή ξύπνησαν και αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί.

Όπως φέρονται να είπαν, το κοριτσάκι τους, σφήνωσε στα κάγκελα μέσα στον ύπνο του και πνίγηκε.

Σοκ στην Κόρινθο: 23χρονη πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο και την κοινωνία της Κορίνθου ο θάνατος μιας 23χρονης, η οποία μετά από μια επέμβαση ρουτίνας, πέθανε σήμερα (1/6) το πρωί.

Η 23χρονη Αλεξάνδρα είχε υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας σε ιδιωτική κλινική της Κορίνθου όταν σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έπεσε σε κώμα αμέσως μετά το χειρουργείο, ενώ θρήνο προκαλεί στην Ηγουμενίτσα ο θάνατος 2χρονου μωρού.

Στη συνέχεια η κοπέλα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς και επί δέκα μέρες έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Όλο αυτό το διάστημα φίλοι και γνωστοί έκαναν εκκλήσεις μέσω Facebook για αίμα ώστε να σωθεί η νεαρή Αλεξάνδρα.

Σήμερα το πρωί άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος και τη θλίψη την οικογένειά της.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της νεαρής Αλεξάνδρας, οι φίλοι έσπευσαν να την αποχαιρετίσουν μέσω Facebook αλλά και να εκφράσουν την οργή τους για τον άδικο χαμό της κοπέλας.

«Για εκείνη παλεύαμε τόσο καιρό !Κι εκείνη πάλευε να ζήσει αλλά δεν τα κατάφερε !Δεν άντεξε ! Δεν πρόλαβε να κάνει τα 23α γενέθλιά της !!! Τι μπορεί να νιώθουμε όλοι τώρα ; Τι μπορεί να νιώθει η οικογένεια της ;Θλίψη ! Οργή !Ο γιατρός αυτός που έδωσε τον όρκο του Ιπποκράτη να βοηθάει ανθρώπους την σκότωσε ! Δεν θα μείνει έτσι αυτό !!!Θα πληρώσει ακριβά για την πράξη του!!!Κι εύχομαι να μην μπορέσει πάλι να κοιμηθεί ήρεμος !!!Ευχομαι να νιώσει τον πόνο που προκάλεσε !!!» γράφει μια φίλη της στο Facebook.

«Καλό ταξίδι Αλεξάνδρα, το σχολείο θα σε θυμάται!». Με αυτά τα λόγια την αποχαιρετά ο καθηγητής της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share