Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαμός: Φοβερό τροχαίο με μετωπική σύγκρουση στη Λαμία

Τι συνέβη;

1 Ιουνίου 2020 21:57
Χαμός: Φοβερό τροχαίο με μετωπική σύγκρουση στη Λαμία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Χαμός επικράτησε το απόγευμα της Δευτέρας (1/6) στην εθνική οδό, λίγο πιο έξω από τη Λαμία, με ένα φοβερό τροχαίο να προκαλείται από μετωπική σύγκρουση δύο οχημάτων.

Ένα πράσινο Peugeot που είχε κατεύθυνση προς Λαμία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ασημί Hyundai που είχε κατεύθυνση προς Ανθήλη, ενώ τροχαίο σοκ υπήρξε προ ημερών στα Χανιά.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr, τραυματίστηκε το ζευγάρι Ρομά που επέβαινε στο δεύτερο όχημα, το οποίο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ευτυχώς η κατάσταση τους δεν εμπνέει κάποια ανησυχία.

Προανάκριση για τα αίτια της σύγκρουσης διενεργεί το Τμήμα τροχαίας Λαμίας.

Δείτε το βίντεο:

Σοκ στη Λάρισα: Τροχαίο ανάμεσα σε ΙΧ και φορτηγό με νεκρό

Σοκ επικρατεί στη Λάρισα εξαιτίας ενός τροχαίου δυστυχήματος ανάμεσα σε ένα ΙΧ κι ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να υπάρξει νεκρός.

Το τροχαίο έλαβε τόπο στον κόμβο του Πλατύκαμπου το μεσημέρι της Πέμπτης (28/5), με τον νεαρό οδηγό να πεθαίνει, αφού πρώτα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα από αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες και συγκρούστηκε με το φορτηγό, ενώ σοκ προκαλεί ο θάνατος του 31χρονου Γιώργου Τσαλαμπούνη.

Από την σύγκρουση εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο με την Πυροσβεστική αυτή την ώρα να προσπαθεί να απεγκλωβίσει το άψυχο σώμα του.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες σε καλή κατάσταση είναι ο οδηγός από το φορτηγάκι.

Τροχαίο σοκ για πρωταγωνιστή από τις 8 Λέξεις

Ανατριχιαστικές είναι οι τελευταίες δηλώσεις ηθοποιού από τις 8 Λέξεις που κατάφερε να σωθεί από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Μέσα σε όλα τόνισε, "Κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλίστα".

Το κοινό την γνώρισε και την αγάπησε από το σήριαλ «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ, να υποδύεται τη... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share