Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θρήνος στην Ηγουμενίτσα: Πέθανε μωρό δύο ετών - Πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του (Video)

Σοκ

1 Ιουνίου 2020 10:09
Θρήνος στην Ηγουμενίτσα: Πέθανε μωρό δύο ετών - Πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Θρήνος στην Ηγουμενίτσα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ένα μωρό 2 χρονών έχασε τη ζωή του στον ύπνο του. Ενώ, ένα 6 μηνών μωρό γεννήθηκε με δεύτερο στόμα, χείλη και γλώσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κοριτσάκι, πνίγηκε στα κάγκελα της κούνιας του, προφανώς στην προσπάθειά του να βγει από αυτήν. Το κοριτσάκι το βρήκαν νεκρό το πρωί στη κούνια, χωρίς τις αισθήσεις του, οι γονείς του και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Ηγουμενίτσας. Εκεί, παρά την προσπάθεια των γιατρών να την επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς κατέληξε.

Φως στις συνθήκες θανάτου της μικρής, αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή.

21χρονη μητέρα τσακώθηκε με τον εραστή της και έβγαλε την οργή στο μωρό της - Σοκάρουν τα όσα κατέγραψε η κάμερα (Video-Σκληρές εικόνες)

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από μία κάμερα ασφαλείας καταγράφοντας τον άγριο καυγά που είχε μία 21χρονη μητέρα με τον εραστή της και να ξεσπάει την οργή της στο μωρό της. Επίσης, σοκ έχει προκαλέσει στο Μαϊάμι η υπόθεση μιας μητέρας που κατηγορείται ότι σκότωσε τον 9 ετών γιο της, που ήταν αυτιστικός, ενώ ένα βίντεο που δημοσιοποιήθηκε τη δείχνει να τον ρίχνει σε ένα ποτάμι.

Όπως κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, το ζευγάρι είχε έναν έντονο καυγά, όταν η 21χρονη πέταξε με δύναμη το δίμηνο βρέφος στο έδαφος. Στο σημείο κλήθηκαν άμεσα οι αρχές, οι οποίες συνέλαβαν την κοπέλα, ενώ το παιδί μπήκε σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Νευροχειρούργος διαπίστωσε πως έχει τραύμα στον εγκέφαλο, την στιγμή που ο 38χρονος Ρουμάνος πατέρας του είναι συνέχεια δίπλα του.

Αυτό το μωρό πέθανε 2 ώρες μετά από τη γέννα - Η ιστορία του έχει σοκάρει

Αυτό το μωρό πέθανε 2 ώρες μετά από τη γέννα και βύθισε σε θλίψη τους γονείς του. Η ιστορία του έχει συγκλονίσει όλο το διαδίκτυο.

Ένα μωρό ήταν αυτό που ονειρευόταν η Αλίσσα Γιάνγκ από το Winchester του Kentucky όταν ερωτεύτηκε τον άντρα της, Τζάστιν, ενώ ήταν ακόμα έφηβοι. Ήταν ήδη ζευγάρι για 6 χρόνια και ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να αποκτήσουν ένα μωρό.

Όταν η Αλίσσα έμαθε πως ήταν έγκυος, το ζευγάρι χάρηκε πάρα πολύ αλλά ήξεραν επίσης πως έπαιρναν ένα μεγάλο ρίσκο. Η Αλίσσα πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και διαβήτη τύπου 2 και ο κίνδυνος για επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ήταν πολύ μεγάλος. Έχουμε δει πολλά περίεργα να γίνονται σε μια εγκυμοσύνη, ακόμα και να γεννιέται μωρό με δύο στόματα και δύο γλώσσες.

Αποφάσισαν να δεχτούν το ρίσκο και προσπάθησαν να κάνουν ότι μπορούν για να σιγουρέψουν πως το αγέννητο μωρό τους θα παρέμενε όσο υγιές γινόταν. Στον υπέρηχο φάνηκε πως το μωρό τους ήταν κορίτσι και την ονόμασαν Σκάρλετ. Την 6η μέρα της 19ης εβδομάδας, η Αλίσσα πέρασε από μία εξέταση ρουτίνας και όλα φαινόντουσαν καλά.

Ζύγιζε όσο έπρεπε, ήταν σε καλό στάδιο της ανάπτυξής της και τίποτα δεν έδειχνε ανησυχητικό. Αλλά λίγες μέρες αργότερα, άρχισε ξαφνικά στην 20η εβδομάδα να έχει πόνους στην κοιλιά.

Ο πόνος έγινε τόσο έντονος που πλέον δεν μπορούσε να τον αντέξει. Κάλεσε ασθενοφόρο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί είδαν πως είχε πρόωρες συσπάσεις. Το σώμα της προσπαθούσε να μπει σε τοκετό πολύ νωρίς. Εάν αυτό συνέβαινε, η κόρη τους θα είχε βέβαιο θάνατο.

Ένας υπέρηχος έδειξε πως όλα πήγαιναν καλά με την κόρη τους και πως δεν υπήρχε λόγος που το σώμα της το έκανε αυτό. Της έδωσαν μαγνήσιο ελπίζοντας να την σώσουν, αλλά τίποτα δεν βοηθούσε. Τελικά, στην 20η εβδομάδα της κύησης, η Αλίσσα έφερε στον κόσμο το μικρό της κορίτσι.

Οι γονείς της ήξεραν πως η Σκάρλετ δεν θα επιβίωνε για πολύ. Ήταν πολύ μικρή και αδύναμη. Το νεαρότερο πρόωρο μωρό που είχε επιβιώσει είχε γεννηθεί στις 22 εβδομάδες.

Έτσι, κάλεσαν τους συγγενείς τους να έρθουν στο νοσοκομείο και να γνωρίσουν την κόρη τους. Αυτή ήταν και η ευκαιρία της να την αποχαιρετήσουν. Αλλά τουλάχιστον είχαν την ευκαιρία να περάσουν λίγο χρόνο με την κόρη τους.

Κατάφεραν να κρατήσουν για λίγο στα χέρια τους την κόρη τους αλλά στο τέλος την είδαν να αφήνει την τελευταία της ανάσα. Ήταν μία εμπειρία γεμάτη χαρά, ανακούφιση και πολύ πόνο.

Η ζωή της μπορεί να ήταν σύντομη αλλά ήταν γεμάτη αγάπη. Η Αλίσσα θέλει τώρα να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους με σκοπό να αντιμετωπίσουν όλον αυτό τον πόνο που κρατάνε μέσα τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share