Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Καλαμάτα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους έξι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση!

Ραγδαίες εξελίξεις

1 Ιουνίου 2020 07:55
Καλαμάτα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους έξι κατηγορούμενοι για την εγκληματική οργάνωση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλαμάτα: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν αργά το βράδυ με την ολοκλήρωση των απολογιών τους και οι υπόλοιποι έξι κατηγορούμενοι στην υπόθεση για την εγκληματική οργάνωση και το «ξέπλυμα» χρήματος.

Για δύο από αυτούς ορίσθηκε και εγγύηση. Ειδικότερα ελεύθεροι αφέθηκαν ένας 30χρονος, ένας 52χρονος και ο 25χρονος γιος του, ένας 27χρονος, ένας 39χρονος και ένας 45χρονος, όλοι επιχειρηματίες από την Καλαμάτα.

Για τον 52χρονο ορίσθηκε και εγγύηση 10.000 ευρώ, ενώ για τον 27χρονο 5.000 ευρώ.

Οι περιοριστικοί όροι που τέθηκαν σε όλους, είναι αυτοί της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους.

Σοκ στην Καλαμάτα: Γιατρός βρέθηκε νεκρός μέσα σε "λίμνη" αίματος!

Μυστήριο πλανάται γύρω από το θάνατο ενός 65χρονου γιατρού που βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος σε διαμέρισμα της Καλαμάτας. Ωστόσο, λίγες ώρες πριν οι αστυνομικές αρχές είχαν βρεθεί και πάλι αντιμέτωπες με ένα μυστήριο θάνατο όταν πτώμα βρέθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας στην περιοχή του Γκύζη.

Δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια αλλά σε αυτοχειρία τα ευρήματα στο σπίτι του 65χρονου γιατρού, διευθυντή σε τμήμα του Ασκληπιείου της Βούλας, που βρέθηκε νεκρός μέσα στο λουτρό του σπιτιού του στην Καλαμάτα.

Ο εξάδελφος του γιατρού τον αναζητούσε από το απόγευμα του Σαββάτου, αλλά εκείνος δεν έδινε σημεία ζωής κι έτσι ειδοποίησε την Αστυνομία. Το διαμέρισμα του γιατρού, όπου έφτασαν οι αστυνομικοί στις 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, ήταν κλειδωμένο και χρειάστηκε να κληθεί η Πυροσβεστική για να ανοίξει την πόρτα.

Ο άτυχος 65χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος στο μπάνιο, ενώ δίπλα του ήταν ένα νυστέρι με το οποίο είχε προκαλέσει ο ίδιος τραύματα στο λαιμό του, τα οποία επέφεραν τον θάνατό του.

Η εγκληματική ενέργεια αποκλείστηκε, καθώς τα πάντα ήταν άθικτα στο σπίτι. Ωστόσο, ο ορθοπεδικός δεν φαίνεται να είχε αφήσει κάποιο σημείωμα με το οποίο να εξηγεί τους λόγους που έδωσε τέλος στη ζωή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share