Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σοκ στη Μύκονο: Επεισόδιο με μαχαίρι στο νησί

Ποια η κατάσταση του θύματος;

29 Μαΐου 2020 17:02
Σοκ στη Μύκονο: Επεισόδιο με μαχαίρι στο νησί
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Επεισόδιο με μαχαίρι σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/5) ανάμεσα σε δύο άνδρες στη Μύκονο, με το δράση να συλλαμβάνεται και το θύμα να τραυματίζεται σοβαρά.

Σύμφωνα με το Cyclades24.gr, την Πέμπτη 28-05-2020 το βράδυ συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 52χρονος Αλβανικής καταγωγής ο οποίος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι 39χρονο ομοεθνή του προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες, ενώ πρόσφατα τον τρόμο είχε ζήσει με ληστεία στο σπίτι του στο νησί ένα ζευγάρι.

Ο 52χρονος κατηγορείται για οπλοχρησία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βάρος του 39χρονου.

Φονικό τροχαίο στη Μύκονο: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες!

Φονικό τροχαίο σημειώθηκε στη Μύκονο, στην επαρχιακή οδό Χώρας - Αεροδρομίου, με απολογισμό ένα νεκρό και δύο τραυματίες! Τροχαίο στις Σέρρες: Νεκρός ο οδηγός που καρφώθηκε σε νταλίκα!

Πιο συγκεκριμένα, μία γουρούνα στην οποία επέβαιναν ένας 38χρονος, με μία 28χρονη με καταγωγή από τις ΗΠΑ, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με άλλο όχημα, το οποίο βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα και το οποίο οδηγούσε ένας 37χρονος αλλοδαπός. Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό!

Τραγικός απολογισμός του τροχαίου, ο θανάσιμος τραυματισμός της συνοδηγού της γουρούνας και ο βαρύς τραυματισμός του οδηγού της. Τραυματισμένος, αλλά ελαφρά, είναι επίσης και ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Οι δύο τραυματισμένοι άνδρες μεταφέρθηκαν από το νησί με ελικόπτερο στο Θριάσιο νοσοκομείο για τη νοσηλεία τους.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, ενώ έχει σχηματιστεί και δικογραφία.

Τραγωδία στη Σαντορίνη: Φρικτό τροχαίο με έναν νεκρό!

Τραγωδία στην Σαντορίνη με ένα φρικτό τροχαίο να συμβαίνει στην περιοχή Κοντοχώρι Θήρας, που είχε ως συνέπεια έναν νεκρό και μια 25χρονη να χαροπαλεύει. Έβρος: 13 άτομα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα!

Συγκεκριμένα, τετράτροχη μοτοσυκλέτα οδηγούμενη από 24χρονο αλλοδαπό με συνεπιβάτισσα 25χρονη ομοεθνή του εξετράπη της πορείας της και προσέκρουε διαδοχικά σε δέντρο και τοιχίο.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας διενεργείται έρευνα προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share