Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Χαλκίδα: Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο

Η φωτιά είναι υπό έλεγχο

28 Μαΐου 2020 19:20
Συναγερμός στη Χαλκίδα: Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο

Φωτιά ξέσπασε στο εργοστάσιο της AKFA περίπου στις 17:00, πρώην ΙΝΤΕΡΚΕΜ και είναι η δεύτερη μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, αφού η προηγούμενη ήταν στις 21 Μαρτίου, στις δεξαμενές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tvstar.gr, η φωτιά ξέσπασε στο κτήριο της παραγωγής για διαθερμικό λάδι. Την πυροσβεστική Χαλκίδας ενισχύουν δυνάμεις από τους όμορους νομούς και από περιοχές της Εύβοιας, ενώ να σημειωθεί ότι πρόσφατα φωτιά είχε πιάσει και ένα εργοστάσιο στην Αυλίδα.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση επιχειρούν 15 αυτοκίνητα και 40 πυροσβέστες. Στη φωτιά βρέθηκε από την πρώτη στιγμή ο περιφερειακός δ/ντης ΠΥ Στερεάς Μάριος Αποστολίδης, ο δ/κτης της Εύβοιας, Σίμος Αποστόλου και ο δ/κτης της Χαλκίδας, Περικλής Κουλκουβίνης.

Εκεί βρέθηκαν η δήμαρχος Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα, ο αντιδήμαρχος Αυλίδας, Λευτέρης Λειβαδίτης, ο αντιδήμαρψος τεχνικών υπηρεσιών, Βασίλης Γουρνής και ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων, Γιώργος Ψαθάς.

Αυτή την ώρα, η φωτιά είναι υπό έλεγχο.

Χαμός στη Λυκόβρυση: Έγινε «στάχτες» κατάστημα κινεζικών προϊόντων

Χαμός επικράτησε στη Λυκόβρυση τα ξημερώματα της Παρασκευής (22/5), καθώς «στάχτες» έγινε από την φωτιά ένα κατάστημα κινεζικών προϊόντων, με την Πυροσβεστική να κάνει λόγω για εμπρησμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, μάλιστα, τα εν λόγω καταστήματα έχουν γίνει στόχος επιθέσεων το τελευταίο διάστημα. Κι αυτό, γιατί πρόκειται για τη δεύτερη σχετική περίπτωση σε διάστημα τριών μηνών στο τελευταίο τρίμηνο, ενώ χθες (21/5) υπήρξε φωτιά κοντά σε σπίτια στον Κορυδαλλό.

Το κατάστημα, μάλιστα, ήταν καινούργιο και σύγχρονο εξοπλισμό. Παράλληλα, ο αντιεξουσιαστικός χώρος ανέλαβε την ευθύνη των επιθέσεων προ ημερών σε αυτοκίνητα και ΑΤΜ στην Αττική, που είχαν γίνει σε ουκ ολίγα μέρη μέσα σε λίγα λεπτά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share