Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν νεαρό σε σχολείο

Αγωνία για την κατάστασή του

28 Μαΐου 2020 12:40
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Μαχαίρωσαν νεαρό σε σχολείο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, όπου όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το βράδυ της Τετάρτης (27/5) μια ομάδα ατόμων κυνήγησε και μαχαίρωσε στο πόδι έναν νεαρό στο Διαπολιτισμό Λύκειο Ευόσμου, ενώ σοκ προκαλούν οι εικόνες ενός αστυνομικού που σκότωσε άνδρα, ο οποίος του επιτέθηκε με μαχαίρι.

Όπως επισημαίνεται στο ίδιο ρεπορτάζ, την ώρα εκείνη στο σχολείο έπαιζαν πολλά παιδιά ενώ υπήρχαν και αρκετοί γονείς. Στην Αστυνομία, δε, έγινε κλήση για περιστατικό μαχαιρώματος και, όταν έφτασαν οι άνδρες της στο σημείο, δεν διαπίστωσαν κάτι ύποπτο. Οι πρώτες πληροφορίες, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, θέλουν το περιστατικό να αποδίδεται σε οπαδική κόντρα, κάτι που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε απέναντι από το ΑΠΘ (Video)

Το πτώμα ενός άνδρα εντοπίστηκε απέναντι από το ΑΠΘ, στην περιοχή της Ροτόντας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τετάρτης. Ακόμη ένα σοκ μετά τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε 45χρονο στον Εύοσμο, ο οποίος ήταν πεζός, εγκαταλείποντάς τον μάλιστα.

Η σορός του άνδρα φέρεται να βρισκόταν για ώρες εκεί, όπως μετέδωσε το thestival.gr. Η σορός εντοπίστηκε κοντά στο πάρκο της οδού Μελενίκου. Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου του άνδρα.

Νεκρός 31χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ - Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη

Ένας 31χρονος αναβάτης δικύκλου έχασε τη ζωή του μετά από σύγκρουση με βανάκι της ΕΛ.ΑΣ. στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά χθες το βράδυ, στην εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ευκαρπίας και στο ρεύμα προς Αθήνα. Επίσης, ανατριχίλα προκαλεί ένα φοβερό τροχαίο, που σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Παπανδρέου και Δωρυλαίου στην Πάτρα, με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share