Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Κρήτη: 60χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες

27 Μαΐου 2020 18:51
Τραγωδία στην Κρήτη: 60χρονος έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας

Ένας 60χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε κάτω από άγνωστες συνθήκες, στο κενό από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο Ηράκλειο, στην οδό Μελισσινών.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλά το θάνατο του. Κατευθείαν έφτασαν και αστυνομικοί, οι οποίοι διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό, ενώ νωρίτερα ακόμα ένας άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε από τον ακάλυπτο.

Παγκόσμιο πένθος: Πέθανε στα 23 του διάσημος ποδοσφαιριστής

Παγκόσμιο πένθος προκαλεί ο θάνατος διάσημου ποδοσφαιριστή στα 23 του χρόνια, με την ομάδα του να μεταφέρει την είδηση και να προκαλεί τη θλίψη στον χώρο του αθλητισμού.

Ο λόγος γίνεται για τον Κριστιάν Εμπουλού, παίκτη της Μόρκαμ, με το σύλλογο να επιβεβαιώνει το σοκαριστικό γεγονός, ενώ προχθές (25/5) έφυγε από τη ζωή στα 21 του έτερος ποδοσφαιριστής.

Ο πρώην αμυντικός της Μίλγουολ και της Μαδέργουελ εντάχθηκε στον σύλλογο τον Ιανουάριο σε μια βραχυπρόθεσμη συμφωνία μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο σύλλογος δεν αποκάλυψε την αιτία θανάτου.

«Όλοι στην Μόρκαμ είναι πολύ λυπημένοι με τα νέα για τον θάνατο του Κριστιάν και θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθύτερη συμπάθειά μας στην οικογένεια και τους φίλους του σε αυτήν την πολύ λυπηρή στιγμή», ανακοίνωσε ο σύλλογος.

«Ήταν μόλις 23 ετών και η είδηση για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του ήταν σοκ για όλους μας… Η απώλεια του θα γίνει αισθητή από όλους όσοι είχαν τη χαρά να τον γνωρίζουν».

Ο Εμπουλού έκανε τρεις εμφανίσεις με την Μόρκαμ, πριν ανασταλεί η σεζόν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share