Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Έχασε τη ζωή της ακαριαία» - Σοκάρει ο αντιδήμαρχος του νησιού περιγράφοντας το πως έχασε την ζωή της η 52χρονη στη Σκόπελο (Video)

Ανατριχιάζει

27 Μαΐου 2020 10:02
«Έχασε τη ζωή της ακαριαία» - Σοκάρει ο αντιδήμαρχος του νησιού περιγράφοντας το πως έχασε την ζωή της η 52χρονη στη Σκόπελο (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Για την τραγωδία στη Σκόπελο, όπου μία 52χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της από κεραυνό μπροστά στα μάτια του συζύγού της, μίλησε σήμερα ο αντιδήμαρχος του νησιού, υποστηρίζοντας ότι η γυναίκα έχασε τη ζωή της ακαριαία.

«Γύρω στις 10:00 χθες το πρωί ξέσπασε ένα μπουρίνι, το οποίο βρήκε το ζευγάρι στον κήπο, μπροστά από το σπίτι, κάνοντας αγροτικές εργασίες. Έπεφταν οι βροντές και οι άνθρωποι ξεκίνησαν να μπουν μέσα», δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα» ο αντιδήμαρχος Σκοπέλου, Νίκος Βαφίνης.

Μάλιστα, περιέγραψε ότι το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε όταν προχωρούσε μπροστά ο σύζυγος και ακολουθούσε η άτυχη γυναίκα. «Ξαφνικά έπεσε ένας ισχυρός κεραυνός, γύρισε ο άνδρας και βλέπει τη γυναίκα χτυπημένη κάτω». Σύμφωνα με τον κ. Βαφίνη, η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο κέντρο Υγείας, ωστόσο η γυναίκα είχε ήδη χάσει τη ζωή της ακαριαία.

«Άσπρισαν» οι δρόμοι από το χαλάζι στην Χαλκιδική - Σφοδρή καταιγίδα «χτύπησε» την χώρα (Video)

Σε εξέλιξη είναι τις τελευταίες ώρες το νέο κύμα κακοκαιρίας που χτυπά την χώρα. Η Χαλκιδική δέχτηκε από το μεσημέρι το κύμα κακοκαιρίας και σε πολλές περιοχές υπήρξε έντονη χαλαζόπτωση.

Έντονο πρόβλημα αντιμετώπισαν οι οδηγοί που κινούνταν στην εθνική οδό Πολυγύρου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με ρεπορτάζ του halkidikinews.gr. Από την έντονη χαλαζόπτωση ο δρόμος «άσπρισε» και τα αυτοκίνητα διέκοψαν την πορεία τους, σταματώντας στην άκρη του δρόμου.

«Η χειρότερη μέρα θα είναι η...» - Προειδοποίηση του Τάσου Αρνιακού για την εξέλιξη της κακοκαιρίας (Video)

«Καμπανάκι» σήμανε ο Τάσος Αρνιακός για την εξέλιξη της κακοκαιρίας, προειδοποιώντας ότι αύριο θα είναι η χειρότερη ημέρα και πως όλη την εβδομάδα θα έχουμε θερμοκρασίες Οκτώβρη.

Πιο αναλυτικά, σήμερα ο καιρός θα είναι άστατος κυρίως στις κεντρικές, ανατολικές και βόρειες περιοχές. Οι βοριάδες θα φτάσουν τοπικά ακόμα και τα 6 μποφόρ. Οι καταιγίδες θα είναι ισχυρές, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 24 βαθμούς Κελσίου. Επίσης, ο Σάκης Αρναούτογλου μας προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, αναφέροντας μάλιστα πως θα είναι άστατος και ψυχρός με ορισμένα πασπαλίσματα χιονιού κατά τόπους.

Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση από τον έμπειρο μετεωρολόγο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share