Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Ήθελε να σταθεί στα πόδια της. Εκείνος δεν την άφησε»: Η αδελφή της γυναίκας που σκότωσε ο άνδρας της στην Κηφισιά αποκαλύπτει

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για πρώτη φορά στο φως!

26 Μαΐου 2020 15:36
«Ήθελε να σταθεί στα πόδια της. Εκείνος δεν την άφησε»: Η αδελφή της γυναίκας που σκότωσε ο άνδρας της στην Κηφισιά αποκαλύπτει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Κηφισιά έξω από σουπερμάρκετ τον Μάρτιο, όπου ένας αστυνομικός φέρεται να σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τη συνάδελφό της την ώρα που οι δύο γυναίκες έκαναν διάλειμμα.

Όπως είπε η αδερφή της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η αδερφή της αγαπούσε την οικογένειά της και υπέμενε αρκετά πράγματα για τα παιδιά της. Όταν όμως είδε πως η βία γινόταν εντονότερη, αποφάσισε να δώσει τέλος στον γάμο της. «Η αδερφή μου προσπάθησε να πάρει τη ζωή στα χέρια της αλλά εκείνος δε την άφησε» είπε χαρακτηριστικά.

«Της είχαμε πει να κάνει ασφαλιστικά μέτρα γιατί την παρακολουθούσε, αλλά δεν τα έκανε για να μην του δημιουργήσει πρόβλημα στη δουλειά του» είπε η αδερφή της 39χρονης. Σύμφωνα με την αδερφή της, η 39χρονη είχε συχνά σημάδια από χτυπήματα στο σώμα της.

Η μητέρα της άτυχης κοπέλας φροντίζει πλέον τα εγγόνια της. Μάλιστα όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας, η μητέρα όταν ήρθε στο γραφείο του, τον ρώτησε απευθείας αν το παιδί της πόνεσε τη στιγμή του δυστυχήματος.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share