Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Δράκος» της Κέρκυρας: «Μόνος του έθαψε τον εαυτό του» - Τι λέει η 22χρονη πρώην σύντροφός του (Video)

Σοκάρει

26 Μαΐου 2020 14:14
«Δράκος» της Κέρκυρας: «Μόνος του έθαψε τον εαυτό του» - Τι λέει η 22χρονη πρώην σύντροφός του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

«Μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μία φορά η ευκαιρία με το νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και έκανε το ίδιο λάθος», δηλώνει η πρώην σύντροφος του «δράκου» της Κέρκυρας. Επίσης, σοκάρει μια Βρετανίδα, που αναφέρει πως ήταν εκ των θυμάτων του «Δράκου του Κάβου» της Κέρκυρας.

«Καταλαβαίνω τι έχει περάσει, ήμουν δίπλα του αλλά μόνος του έθαψε τον εαυτό του γιατί του δόθηκε μία φορά η ευκαιρία με το νόμο να βγει έξω, να ξαναφτιάξει τη ζωή του και έκανε το ίδιο λάθος. Έτσι είναι σαν να δικαίωσε τα θύματα», δηλώνει στον ΑΝΤ1 η 22χρονη Μαρίνα, πρώην σύντροφος του 47χρονου «δράκου» του Κάβου.

«Μου έλεγε συνέχεια “Μαρίνα φοβάμαι, φοβάμαι μήπως μου την έχουν στημένη να με ξανακλείσουν μέσα”. Κατάφερε να κάνει τον κόσμο να τον διώξει γιατί ενοχλούσε. Μπήκε σε κάποια μαγαζιά και προσπαθούσε να κλέψει, μετά το έκανε και σε σπίτια» συμπλήρωσε.

«Δράκος» της Λευκίμμης: Τι είπε και τι ζήτησε από στους αστυνομικούς όταν τον συνέλαβαν (Video)

Ο 47χρονος αποκαλούμενος ως «βιαστής του Κάβου» ή «δράκος της Κέρκυρας» συνελήφθη μετά από κινηματογραφική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα στο Γενικό Νοσοκομείο στην Κέρκυρα φρουρούμενος, αφού στην προσπάθεια του να διαφύγει από τις αρχές έπεσε σε χαράδρα ύψους 200 μέτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, o 47χρονος μετά την πτώση του στο γκρεμό είχε την ευκαιρία μέχρι να φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική για να τον απεγκλωβίσει, σε μία επιχείρηση που διήρκησε περίπου 2,5 ώρες, να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς.

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, εμφανίστηκε μετανιωμένος και φοβισμένος και τους είπε:

«Έπρεπε να είχα παραδοθεί από την πρώτη στιγμή», στη συνέχεια τον ρώτησαν που βρισκόταν αυτές τις 17 ημέρες που καταζητείτο και όπως δήλωσε, «Δεν ήμουν πάντα εδώ στην καλύβα. Κρυβόμουν σε διαφορετικά σημεία μέσα στο δάσος».

Μετά τους ζήτησε ένα τσιγάρο και άρχισε να κρυώνει γιατί είχε υποστεί εσωτερική αιμορραγία σ’ ένα ζωτικό του όργανο κάτι το οποίο αντιμετωπίστηκε στο νοσοκομείο.

Ο 47χρονος που είναι πολυτραυματίας ενώ έχει υποστεί και αρκετά κατάγματα εμφανίστηκε συνεργάσιμος, ενώ τις επόμενες δύο μέρες αναμένεται ν’ αντιμετωπιστούν χειρουργικά τα κατάγματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share