Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αυτοκτόνησε 29χρονος - Τραγωδία στη Σπάρτη

Θρήνος

26 Μαΐου 2020 12:53
Αυτοκτόνησε 29χρονος - Τραγωδία στη Σπάρτη
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαρισμένη είναι η Σπάρτη από την αυτοκτονία ενός 29χρονου άνδρα. Τραγωδία είχαμε και στην Κρήτη με μια 79χρονη γυναίκα να παίρνει ένα κομμάτι σκοινί και να αυτοκτονεί στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του από τους άνδρες του τμήματος Ασφαλείας της Σπάρτης. Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε μετά από τις μάταιες προσπάθειες οικείου προσώπου του να επικοινωνήσει μαζί του. Τα αιτία δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας.

Φρίκη στο Βόλο - Άνδρας έδεσε με σκοινί το λαιμό του στο ποδήλατο και βούτηξε στη θάλασσα

Φρίκη στο Βόλο, με την απόφασή ενός άνδρα να αυτοκτονήσει δένοντας με σκοινί το λαιμό του στο ποδήλατο και να βουτάει στη θάλασσα. Επίσης, τραγωδία είχαμε και στην Ηλεία με έναν 69χρονο να βάζει και αυτός τέλος στην ζωή του με κυνηγητική καρραμπίνα.

Σύμφωνα με το magnesianew.gr, το άψυχο σώμα του βρέθηκε στο βυθό της θάλασσας, στην παραλία, στο ύψος της αρχής της οδού Ιάσονος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 75χρονος είχε ενημερώσει τους συγγενείς του ότι είχε πρόθεση να θέσει τέλος στη ζωή του, καθώς φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Στις 12.30 το μεσημέρι, ενημερώθηκε από συγγενή του αυτόχειρα η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, προκειμένου να ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του άτυχου ηλικιωμένου που αγνοούνταν, όπως και έγινε μαζί με το Λιμεναρχείο. Οι έρευνες έγιναν από ξηράς και θάλασσας επεκτάθηκαν σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από λιμενικούς, εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, της ΕΟΔ και ιδιώτη δύτη.

Αυτοκτόνησε 46χρονος με τρία παιδιά - Τραγωδία στα Γρεβενά

Ένας 46χρονος κτηνοτρόφος έδωσε τέλος στη ζωή του αφήνοντας πίσω του τρία παιδιά, 20, 18 και 14 χρονών. Επίσης, πριν λίγες μέρες είχε αυτοκτονήσει γιατρός που είχε προσβληθεί από κορωνοϊό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κτηνοτρόφος διέθετε τη μεγαλύτερη κτηνοτροφική μονάδα στα Γρεβενά με 1.500 ζώα. Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρα τον περίμενε ο αδελφός του για κτηνοτροφικές εργασίες, αλλά δεν πήγε ποτέ. Ειδοποίησε τη μητέρα τους κι εκείνη προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του ένας ξάδερφός του σε αχυρώνα δίπλα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε «πέσει» ψυχολογικά την τελευταία περίοδο καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα στον επαγγελματικό του χώρο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share