Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κτηνωδία στην Κρήτη: Κτήνη βασάνισαν και έπνιξαν σκύλο

Τα σχόλια δικά σας

26 Μαΐου 2020 08:55
Κτηνωδία στην Κρήτη: Κτήνη βασάνισαν και έπνιξαν σκύλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Υπάρχουν φορές που διαβάζεις και ξαναδιαβάζεις την είδηση και αδυνατείς να πιστέψεις το νόημα που βγάζουν οι λέξεις που περνούν μπροστά από τα μάτια σου..

Μια τέτοια περίπτωση είναι η είδηση που ανέδειξαν τα haniotika-nea και η οποία αφορά σε μια νοσηρή ενέργεια, μια ενέργεια που είναι ικανή να εξοργίσει ακόμη και τον πλέον ήρεμο άνθρωπο, όπως η αντίστοιχη στην Μυτιλήνη που παιδιά ξεκοίλιασαν γάτα.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι περιπατητές και οι κάτοικοι της περιοχής του Κουμπελή στα Χανιά, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα, όταν είδαν ένα νεκρό σκυλί να επιπλέει στη θάλασσα.

Το μεγαλόσωμο ζώο φαίνεται πως βασανίστηκε και οδηγήθηκε σε πνιγμό καθώς έφερε μακρυά μεταλλική αλυσίδα που ήταν δεμένη σε πέτρα και στη συνέχεια πετάχτηκε στη θάλασσα.

Για το συμβάν έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιες αρχές ενώ θα ακολουθήσει καταγγελία κατά αγνώστων.

Ελπίζουμε μέσα από την καρδιά μας και με τη συνέργεια Αρχών και φιλοζωικών οργανώσεων, να βρεθούν οι δράστες της ακατανόμαστης αυτής ενέργειας…

Κτηνωδία στην Κέρκυρα: 54χρονη πήγε επίσκεψη και σκότωσε τον σκύλο του σπιτιού!

Ακόμα μια αδιανόητη κτηνωδία σημειώθηκε στην Κέρκυρα, όπου μια 54χρονη γυναίκα, άφησε άφωνους τους κατοίκους της περιοχής και τους περαστικούς πετώντας τον σκύλο του ιδιοκτήτη από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου!

Το άτυχο ζώο σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ όσοι έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της εφιαλτικής σκηνής άρχισαν να φωνάζουν οργισμένοι. Ακόμα ένα αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα έναν σκύλο, μετά από αυτό που είχε σοκάρει στο Μεσολόγγι!

Σοκαρισμένος ο ιδιοκτήτης του σκύλου που φιλοξενούσε την 54χρονη, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έκανε, ενώ και η ίδια δεν εξήγησε τους λόγους της αποτρόπαιας πράξης της.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου κατήγγειλε τη φιλοξενούμενή του στην Αστυνομία, άνδρες της οποίας τη συνέλαβαν και σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράβαση του νόμου περι δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Κέρκυρας στην οποία οδηγήθηκε της άσκησε τη σχετική δίωξη και παρήγγειλε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, με αποτέλεσμα η 54χρονη να παρακολουθείται στην Ψυχιατρική κλινική, ενώ ήδη της επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ, όπως προβλέπει ο νόμος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share