Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Τσακώθηκαν για μια θέση πάρκινγκ... και πήγαν στο νοσοκομείο

Οδηγούνται στα δικαστήρια

25 Μαΐου 2020 17:12
Τραγικό: Τσακώθηκαν για μια θέση πάρκινγκ... και πήγαν στο νοσοκομείο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τραγικό είναι αυτό, που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με τρία άτομα να τσακώνονται για μια θέση πάρκινγκ το μεσημέρι της Κυριακής (24/5) στην περιοχή της Τριανδρίας και, μάλιστα, να καταλήγουν στο νοσοκομείο.

Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν από τη μία δύο αδέλφια, 62 και 57 ετών, και από την άλλη ένας 37χρονος γείτονάς τους. Όλοι διακομίστηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, απ’ όπου εξήλθαν μετά την εξέταση και περιποίηση των τραυμάτων τους, ενώ προ ημερών τρομερές εικόνες μεταφέρθηκαν από την πόλη με ξύλο έξω από μπαρ.

Σήμερα (25/5) οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα πλημμελειοδικών, με τα δύο αδέλφια να φέρουν γάζες στο κεφάλι. Εις βάρος όλων ασκήθηκε δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη και αφού ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τον προσεχή Σεπτέμβρη αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όπως προέκυψε από μαρτυρικές καταθέσεις, προηγήθηκε φραστική αντιπαράθεση μεταξύ τους. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη και ακολούθησε συμπλοκή. Ο 37χρονος κατηγορείται ότι χρησιμοποίησε συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης, γνωστή ως taser, η οποία πάντως δεν βρέθηκε από τους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο σημείο, ενώ τα δύο αδέλφια αντέδρασαν και με τη συνδρομή δύο άγνωστων ατόμων επέφεραν με τη σειρά τους χτυπήματα στον νεαρό. Σύμφωνα με τη δικογραφία, και κατά το παρελθόν είχαν σημειωθεί προστριβές μεταξύ τους, πάλι για θέση πάρκινγκ, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Θεσσαλονίκη: 21χρονος παρασύρθηκε από χείμαρρο - Οι συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσής του (Video)

Δραματικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, όταν ένας 21χρονος παρασύρθηκε από χείμαρρο, με τα έντονα καιρικά φαινόμενα να χτυπούν χθες κυρίως τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το thestival.gr, δυο 21χρονοι οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διασχίσουν τα ορμητικά νερά. Ο οδηγός μόλις αντιλήφθηκε ότι το αυτοκίνητο παρασύρεται από τα ορμητικά νερά, πρόλαβε να το εγκαταλείψει έγκαιρα, καταφέρνοντας στη συνέχεια να βρει από το νερό. Αντίθετα, συνοδηγός δεν κατάφερε να βγει από το νερό. Παρόλα αυτά, κατάφερε να κρατηθεί από ένα δέντρο.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Η ομάδα των πυροσβεστών που μετέβη στο σημείο εντόπισε τον 21χρονο και ξεκίνησε προσπάθειες για να τον προσεγγίσει. «Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν σε βγάλουμε», του είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δύναμης. Στο βίντεο της αγωνιώδους διάσωσης ακούγονται να φωνάζουν στον 21χρονο «μη φοβάσαι σε βλέπουμε».

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε περίπου μία ώρα, με τους πυροσβέστες τελικά να καταφέρνουν να βγάλουν τον 21χρονο από τον χείμαρρο, ο οποίος ήταν καλά στη υγεία του. Τους δύο νεαρούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share