Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην Κέρκυρα: Τί έδειξε η νεκροτομή της 29χρονης

Τι λέει η μητέρα της

20 Μαΐου 2020 17:00
Θρίλερ στην Κέρκυρα: Τί έδειξε η νεκροτομή της 29χρονης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο αιφνίδιος θάνατος μιας 29χρονης στην Κέρκυρα που συνόδευε τον γιο της σε νοσοκομείο του νησιού έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία. Παράλληλα, συνεχίζεται ακόμη το «κυνήγι», που έχουν εξαπολύσει οι Αρχές στην Κέρκυρα για τον «Δράκο του Κάβου», την ίδια ώρα που αναμένεται και η έκθεση του ιατροδικαστή για την απαγωγή και το βιασμό της 34χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, ολοκληρώθηκε σήμερα η νεκροψία–νεκροτομή για την 29χρονη και όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα και των υπόλοιπων εξετάσεων. Ο ίδιος μάλιστα, μιλώντας στο τοπικό μέσο, δήλωσε συγκλονισμένος από τον τραγικό θάνατο της μητέρας.

Ταυτόχρονα, η μητέρα της 29χρονης στο Star αναφέρθηκε στην απώλεια του παιδιού της. «Το παιδί μου δεν είχε απολύτως τίποτα. Πήγε το μικρό της μωρό στο νοσοκομείο με τον άντρα της γιατί είχε ουρολοίμωξη. Δεν με αφήνουν να πάω στο νοσοκομείο. Εγώ κρατούσα το μεγάλο της το παιδάκι» είπε χαρακτηριστικά.

Κέρκυρα: Ισόβια κάθειρξη στον πατέρα που σκότωσε και έθαψε την κόρη του

Ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία με δόλο, επέβαλε το μικτό ορκωτό δικαστήριο Θεσπρωτίας στον 52χρονο με καταγωγή από την Αλβανία Α.Π.,που σκότωσε και έθαψε την κόρη του στην Κέρκυρα.

Την Πρωτοχρονιά του 2019 δολοφόνησε την 28χρονη κόρη του Αντζελίνα και για να εξαφανίσει τα ίχνη της, την είχε θάψει στον κήπο του σπιτιού όπου διέμενε. Η περίπτωση του θυμίζει το πιο πρόσφατο έγκλημα που διαπράχθηκε στην Θεσσαλονίκη, με τον πατέρα που πυροβόλησε τον γιο του.

Εκτός από την ποινή ισόβιας κάθειρξης, το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 μηνών για οπλοφορία και οπλοχρησία και 1000 ευρώ χρηματική ποινή. Ο δικηγόρος του, Βασίλειος Νουλέζας, άσκησε έφεση κατά της απόφασης.

Ως μάρτυρες κατηγορίας κατέθεσαν ο Αφγανός σύντροφος της άτυχης κοπέλας και η νονά της. Η μητέρα της, που ζει στο Μπεράτι της Αλβανίας, δεν μπόρεσε να έρθει στην Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού.

Η υπερασπιστική γραμμή του κ. Νουλέζα στηρίχθηκε στα άρθρα 34 και 36 του Π.Κ, με τον ισχυρισμό ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση να τελέσει το έγκλημα, και πως λόγω οργής και θυμού, μετά τον διαπληκτισμό με την κόρη του, οι πνευματικές λειτουργίες και η συνείδησή του είχαν διαταραχθεί.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share