Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Σοκ στην Ηράκλεια: Εμφανίστηκε τεράστιο φίδι 1,5 μέτρων

Τρομακτικό

19 Μαΐου 2020 23:45
Σοκ στην Ηράκλεια: Εμφανίστηκε τεράστιο φίδι 1,5 μέτρων
Αρθρογράφος: Δανάη Πάλμου
ΔΑΝΑΗ ΠΑΛΜΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Ένα φίδι μήκους περίπου 1,5 μέτρου έσπειρε το φόβο και τον τρόπο στους κατοίκους γειτονιάς στην περιοχή της Ηράκλειας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας lamianow, παρά τις προσπάθειες των περίοικων να το απομακρύνουν από την είσοδο σπιτιού, αυτό δεν κατέστη δυνατό με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μάλιστα τρόμο είχε προκαλέσει και ένας πύθωνας στην Κάντζα πριν λίγες ημέρες.

Το φίδι, που μάλλον είναι δεντρογαλιά, πιάστηκε ζωντανό από άνδρα της Πυροσβεστικής, χωρίς να τραυματιστεί κανείς, και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερο στην ύπαιθρο.

Εξέλιξη σοκ με τον τεράστιο πύθωνα στην Κάντζα: Δεν μπορούν να τον εντοπίσουν, φόβοι ότι έχει γεννήσει!

Θρίλερ με τον πύθωνα που εμφανίστηκε στην Κάντζα και έχει προκαλέσει πανικό στους κατοίκους της περιοχής!

Τι συνέβη; Συγκεκριμένα άπαντες, πολίτες και Αρχές, προσπαθούν να εντοπίσουν τον πύθωνα ώστε να τον δώσουν στο Αττικό Πάρκο και να επιστρέψει η ηρεμία στην περιοχή! Ωστόσο αυτός παραμένει ακόμα άφαντος.

Το άλλο που δημιουργεί πονοκέφαλο είναι πως πριν λίγες μέρες είχε εντοπιστεί ένας πιο μικρός πύθωνας και τότε ειδικοί τον μετέφεραν στο Αττικό Πάρκο! Φοβούνται δηλαδή μήπως έχει... γεννήσει και έχει γεμίσει η περιοχή γιγάντια φίδια!

Δείτε το βίντεο στο σχετικό ρεπορτάζ που ακολουθεί στο Athensmagazine.gr:

Πύθωνας εναντίον κόμπρας: Η συγκλονιστική μάχη που κόβει την ανάσα (Video)

Μία συγκλοιστική μάχη ανάμεσα σε έναν πύθωνα και μία κόμπρα καταγράφηκε στο χωριό Davao del Sur των Φιλιππίνων. Επίσης, το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει έναν μεθυσμένο άντρα να παλεύει με κόμπρα, με το φίδι να του καταφέρνει πολλαπλά δηλητηριώδη δαγκώματα.

Το τεράστιο δηλητηριώδες φίδι είχε καταφέρει να εξουδετερώσει τον πύθωνα και είχε αρχίσει να τον καταβροχθίζει ολόκληρο. Αλλά η κόμπρα υπολόγιζε χωρίς… τους κατοίκους του χωριού. Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι μόλις είδαν την κόμπρα άρχισαν να την χτυπούν με ξύλα μέχρι που την σκότωσαν.

Η ουρά του τεράστιου πύθωνα που είχε σκοτώσει και καταβροχθίσει εξήχε από το στόμα της κόμπρας. Μόλις σκότωσαν το φίδι, το άνοιξαν με μαχαίρι και είδαν τον πύθωνα.

TAGS
 

Επαρχία

Ροή ειδήσεων

Share