Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου που πήδηξε από φάρο στη Ναύπακτο: «Του είπαν πως θα είναι κότα αν...»

Πήδηξε για ένα στοίχημα

19 Μαΐου 2020 22:00
Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου που πήδηξε από φάρο στη Ναύπακτο: «Του είπαν πως θα είναι κότα αν...»

Δεν δίστασε να κάνει βουτιά από τον φάρο στην Ναύπακτο, όταν του είπαν ότι θα ήταν κότα αν δεν το έκανε. Οι ψυχολόγοι προειδοποιούν για τις επικίνδυνες προκλήσεις που κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Συγκλονίζει η μητέρα του 17χρονου που ανέφερε ότι «βάζουν στοίχημα για λεφτά αλλά ο γιος μου το έκανε επειδή κάποιος του έλεγε πως είναι κότα αν δεν πέσει» . Έχουν καταγραφεί αλλεπάλληλες καταγγελίες για ανάλογες πτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν, με τα παιδιά να προκαλούν το ένα το άλλο.

Κατέγραψαν δυο βίντεο, τα οποία παρουσιάζουν τις αντιδράσεις των παιδιών, τα οποία παρακολουθούσαν τον 17χρονο, λίγο πριν πέσει στο κενό και καταλήξει στο τσιμέντο, και ο ίδιος πλέον έχει μετανιώσει τα όσα έκανε, όπως θα δείτε εδώ.

Όπως φαίνεται στο πρώτο, όχι μόνο δεν προσπάθησε κανένας να αποτρέψει τον νεαρό από το επικίνδυνο εγχείρημα, αλλά αρκετοί που τον παρακολουθούν απέναντι από τον Φάρο στο λιμάνι της Ναυπάκτου έχουν ανοίξει τις κάμερες στα κινητά τους τηλέφωνα και περιμένουν να δουν τι θα κάνει. Μη συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο στον οποίο έβαζε τον εαυτό του, τα άλλα παιδιά ακούγονται να σχολιάζουν αν τελικά θα έπεφτε, άλλοι λένε ότι «το σκέφτεται πολύ», σχολιάζουν ακόμη και το αν θα έπεφτε με τα ρούχα ή όχι.

Κάποια στιγμή ακούγεται ένα κορίτσι να λέει στην παρέα κοιτώντας τον 17χρονο Βασίλη πως «το σκέφτεται πολύ» ενώ ένας άλλος συμπληρώνει «δεν βουτάει ακόμα μη βιάζεστε».

Τα παιδιά που μάλλον γνωρίζουν τον 17χρονο συνεχίζουν να καταγράφουν τη σκηνή με έναν εξ αυτών να σχολιάζει «αύριο θα το σκεφτεί και θα λέει "τι μ@@@κια έκανα"» ενώ σχεδόν με ενθουσιασμό άλλος προαναγγέλλει «παίρνει φόρα, παίρνει φόρα».

Λίγα λεπτά αργότερα, στο δεύτερο βίντεο, καταγράφεται η ανάσυρση του τραυματισμένου παιδιού από τη θάλασσα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share