Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φοβερό: Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στην Ημαθία με την χρήση οχήματος

Τι συνέβη;

19 Μαΐου 2020 11:50
Φοβερό: Διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στην Ημαθία με την χρήση οχήματος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Φοβερό είναι αυτό, που έγινε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, όπου άγνωστοι διέρρηξαν ένα κοσμηματοπωλείο και πήραν χρυσαφικά σημαντικής αξίας με την χρήση οχήματος, για να εξαφανιστούν αμέσως μετά.

Οι δράστες, επτά στον αριθμό, έφτασαν λίγο πριν από τις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης (19/5) με δύο αυτοκίνητα στην επιχείρηση «στόχο» που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, ενώ πρόσφατα υπήρξε αντίστοιχο άγριο σκηνικό στη Θεσσαλονίκη.

Χρησιμοποιώντας το ένα όχημα ως «πολιορκητικό κριό» ξήλωσαν με συρματόσκοινα τα ρολά ασφαλείας του κοσμηματοπωλείου και στη συνέχεια διέρρηξαν την πόρτα εισόδου για να μπουν στο εσωτερικό.

Ακολούθως, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο -το οποίο δεν ήταν πακτωμένο- το «σήκωσαν» και το φόρτωσαν σε όχημα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, οι δράστες είχαν διαφύγει. Η υπόθεση ερευνάται από το τμήμα ασφαλείας Αλεξάνδρειας.

Απίστευτο βίντεο: Όρμησε στους δράστες ο ιδιοκτήτης του καταστήματος τυχερών παιγνίων στη Θεσσαλονίκη!

Η σύλληψη των δύο ληστών, που έκαναν «ντου» σε κατάστημα τυχερών παιγνίων στη Θεσσαλονίκη, δεν έγινε τυχαία, με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος να τους έχει επιτεθεί πρώτα και να τους τρέπει σε φυγή.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από την κάμερα του πρακτορείου, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος διόλου κάθεται με... σταυρωμένα χέρια. Απεναντίας, όρμησε στους ληστές και τους ανάγκασε να φύγουν, με αποτέλεσμα πολύ σύντομα να συλληφθούν λίγο αργότερα.

Την ίδια τύχη, πάντως, δεν είχε ένας ιδιοκτήτης κοσμηματοπωλείου, επίσης σε Θεσσαλονίκη, που σε συνέντευξή του στο STAR εξηγεί, πώς οι δράστες διέρρηξαν το μαγαζί του και τον λήστεψαν.

Δείτε το βίντεο:

Άλλες πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στα Εξάρχεια! Εκαναν και 26 προσαγωγές!

Στη σύλληψη δέκα αλλοδαπών προχώρησε η Αστυνομία χθες (28/1) στα Εξάρχεια, συνεχίζοντας το «κυνήγι» εναντίον της εγκληματικότητας και των ναρκωτικών, όπως έγινε και με τον 48χρονο στη Μυτιλήνη.

Τη διακίνηση ναρκωτικών αφορούσαν οι πέντε από τις δέκα συλλήψεις, συγκεκριμένα, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 11 συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους 19,1 γραμμαρίων.

Παράλληλα έγιναν 26 προσαγωγές αλλοδαπών, εκ των οποίων οι 5 συνελήφθησαν προκειμένου να εφαρμοστεί σε βάρος τους το Διοικητικό Μέτρο της Επιστροφής στη χώρα καταγωγής τους, διότι όπως διαπιστώθηκε στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα μας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share