Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Διαρροή υγραερίου σε βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης - Συναγερμός

Έσκασε τώρα

17 Μαΐου 2020 11:19
Διαρροή υγραερίου σε βενζινάδικο της Θεσσαλονίκης - Συναγερμός

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία από διαρροή υγραερίου σε πρατήριο υγρών καυσίμων το πρωί της Κυριακής (17/05).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Gr Times, στη περιοχή του αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ανεξέλεγκτη διαρροή υγραερίου σε βενζινάδικο.

Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 20 άνδρες, ενώ βρίσκεται και η Τροχαία που δεν επιτρέπει την κίνηση οχημάτων προς Περαία.

Μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της παρασύρθηκε από αυτοκίνητο - Σοκ στη Θεσσαλονίκη

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Δενδροποτάμου, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, περίπου στις 15:00 και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτοκίνητο παρέσυρε μία μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Ωστόσο, μόλις λίγες ημέρες πριν αντίστοιχο τροχαίο με θύμα μια 14χρονη είχε σημειωθεί στη Χαλκίδα.

Από την παράσυρση τα τρία άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της οικογένειας μετέφερε τη σύζυγό του και τα παιδιά τους με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο "Ιπποκράτειο". Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις τραυματίες φέρουν μόνο εκδορές. Στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο εγκαταστάθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να αποτρέψουν τυχόν εντάσεις.

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: 48χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε υπόγειο πάρκινγκ

Συναγερμός επικρατεί στη Θεσσαλονίκη μετά από την είδηση ότι ένας 48χρονος άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε υπόγειο χώρο στάθμευσης. Επίσης, θρίλερ επικρατεί και στη Χαλκίδα με το πτώμα ενός άνδρα που εντοπίστηκε στην παραλία Αλυκές

Σύμφωνα με το thestival.gr, περίοικος, που πήγε στο parking το πρωί της Πέμπτης για να παραλάβει το αυτοκίνητό του, αντίκρισε το πτώμα και ειδοποίησε την Αστυνομία. Ο αυτόχειρας εργαζόταν στον Δήμο Καλαμαριάς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share