Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Λουτράκι - Εξελίξεις σοκ: Αυτά είναι τα πρόσωπα των 4 νεκρών

Θάνατο από ασφυξία

16 Μαΐου 2020 14:25
Τραγωδία στο Λουτράκι - Εξελίξεις σοκ: Αυτά είναι τα πρόσωπα των 4 νεκρών

Από τα ξημερώματα πρωί η είδηση με τους 4 νεκρούς στο Λουτράκι έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση!

Οι τέσσερις άντρες είχαν πληροφορίες πως στον χώρο των παλαιών αντιαεροπορικών υπόγειων καταφυγίων της διώρυγας της Κορίνθου υπήρχαν θαμμένες λίρες από αντάρτες

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν θάνατο από ασφυξία

Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Λουτρακίου, η τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου εντοπίστηκαν νεκροί, τέσσερις άνδρες.
Τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, στην περιοχή Καρμπουνάρι, καθώς εντοπίστηκαν μέσα σε καταφύγιου του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου τέσσερις άντρες νεκροί.

Οι τέσσερις άνδρες, ηλικίας 35, 36, 49 και 72 ετών -οι τρεις κάτοικοι Λουτρακίου και ο τέταρτος Ισθμίων, ανασύρθηκαν νεκροί τα ξημερώματα του Σαββάτου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομία, καθώς η συζυγος του ενός άρχισε να ανησυχεί από την αργοπορία του και ειδοποίησε τις Αρχές.

Μάλιστα, οι δύο από τους τέσσερις νεκρούς είχαν παιδιά.

Δείτε τα δύο από τα τέσσερα θύματα, τον 35χρονο Σ.Π. και τον 36χρονο Λ.Θ

Tραγωδία στο Λουτράκι: Το πόρισμα των Αρχών για τους 4 νεκρούς που έψαχναν για λίρες

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Λουτράκι, καθώς εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι τέσσερις άνθρωποι από την ΕΜΑΚ.

Το σημείο μάλιστα ήταν δυσπρόσιτο που δυσκόλεψε ιδιαίτερα και την επιχείρηση των Αρχών για την ανάσυρση των τεσσάρων σορών. Η επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν 21 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, στήθηκε σε σπήλαιο στην περιοχή Καρμπουνάρι, όπου και εντοπίστηκαν νεκροί οι τέσσερις άνδρες σε βάθος πέντε μέτρων και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κορίνθου. Οι άνδρες ήταν 72, 49, 37 και 35 ετών.

Η τοπική ιστοσελίδα Loutraki 365 υποστηρίζει πως οι άνδρες έψαχναν για λίρες και βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που προσπαθούσαν να πυροδοτήσουν κάποιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Στο σημείο εντοπίστηκε, κατά πληροφορίες, και μια γεννήτρια. Μάλιστα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ίδιου μέσου, κάποιοι εξ αυτών φέρεται να βρέθηκαν νεκροί ενώ ακόμα κρατούσαν τα καλώδια στα χέρια τους.

Με βάση αυτό το σενάριο, άμεσα απαγορεύθηκε η κυκλοφορία προς το σημείο υπό τον φόβο κάποιας νέας έκρηξης, ενώ περίπου στις 5:00 τα ξημερώματα, ξεκίνησε η επιχείρηση για την ανάσυρση των πτωμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του ενός, βλέποντας ότι ο άνδρας της δεν δείχνει σημάδια ζωής, αποφάσισε να απευθυνθεί στην αστυνομία και να δώσει όλες τις πληροφορίες που γνώριζε, προκειμένου οι αρχές, να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κοντά στο σημείο που πιθανότατα να βρίσκονταν οι άντρες για να διαπιστώσουν εάν έπαθαν κάτι. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των συγγενών των θυμάτων, ότι δηλαδή κάτι κακό συμβαίνει, από τη στιγμή που κανένας τους δεν απαντούσε στις κλήσεις ενώ οι ώρες περνούσαν.

Μάλιστα, είχε μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Λουτρακίου κ. Γιώργο Γκιώνη, που μίλησε στο Open και στον ΣΚΑΪ, όλα τα σενάρια για την τραγωδία ερευνώνται καθώς στο συγκεκριμένο σημείο δεν πηγαίνουν συνήθως για περιήγηση ή αναρρίχηση.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share