Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πήγαιναν στην παραλία και κατέληξαν στα...χιόνια - Η φωτογραφία από την Κρήτη που έγινε viral

"Μπαμπά, νομίζω κάναμε λάθος"

14 Μαΐου 2020 18:02
Πήγαιναν στην παραλία και κατέληξαν στα...χιόνια - Η φωτογραφία από την Κρήτη που έγινε viral

Μια εκδρομή με τα παιδιά που πήγαιναν προς την παραλία και τελικά κατέληξαν στα βουνά με τα χιόνια κάνει τον γύρο του διαδικτύου, και έρχεται από την Κρήτη.

Οι αντιθέσεις του καιρού στην Κρήτη μέσα από τον φωτογραφικό φακό του εκπαιδευτικού Αλέξανδρου Ρονιώτη, με μια φωτογραφία που δημοσιεύτηκε η εφημερίδα «Νέα Κρήτη». Και δεν είναι το πρώτο κύμα κακοκαιρίας μέσα στον μήνα Μάη, αφού όπως θα δείτε εδώ και σε άλλες περιοχές χιόνισε.

Τα παιδιά με εξοπλισμό παραλίας ανάμεσα στα χιόνια, στον δρόμο για Σκίνακα, αναζητούν την παραλία αλλά δεν την βρίσκουν πουθενά. Σε ανάρτηση στα social media ο φωτογράφος μιλάει για την περιπέτεια της οικογένειάς του που ξεκίνησε για την παραλία στον Καρτερό και βρέθηκε στα χιόνια στα βουνά.

Συγκεκριμένα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Μπαμπά, νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος! Δε βλέπουμε την παραλία...».

Άρση μέτρων: Από τις 18 Μαΐου ελεύθερη μετακίνηση στην Κρήτη

Η Κρήτη ανοίγει τις πύλες της για τους πολίτες της, αφού σε ένα ακόμη μέτρο που γίνεται γνωστό για την άρση των περιορισμών του κορωνοϊού, ο Νίκος Χαρδαλιάς γνωστοποίησε, ότι το νησί μπορεί να δεχθεί ελεύθερες μετακινήσεις από τις 18 Μαΐου.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, που φάνηκε ικανοποιημένος από την τήρηση των μέτρων, μετά την χθεσινή (11/5) χαλάρωση, ανακοίνωσε παράλληλα πως από τις 25 Μαΐου θα επιτραπεί πιθανότατα η μετακίνηση στα υπόλοιπα νησιά, χωρίς να αποκλείεται πάντως να υπάρξουν και ανακοινώσεις για τον Αργοσαρωνικό.

Ομαλά κύλησε η πρώτη ημέρα είπε ο κ. Χαρδαλιάς και είπε ότι η γενική εικόνα είναι ότι τηρήθηκαν τα μέτρα προφύλαξης. «Από την αρχή της κρίσης ενημερώνουμε για κάθε μέτρο. Από τις 18 Μαΐου θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και στην Κρήτη. Η μετακίνηση προς τα νησιά θα επιτραπεί πιθανότατα από τις 25 Μαΐου», είπε ακόμα.

Ο κ. Χαρδαλιάς είπε ότι είναι σημαντική η τήρηση αποστάσεων και λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών πολλοί θα επιλέξουν κάποια παραλία. Εκεί, πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, τόνισε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share