Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγικές εικόνες: Έβγαλαν... σαμπανιέρες στο πεζοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη

Επέμβαση της Αστυνομίας στο πάρτι

14 Μαΐου 2020 11:48
Τραγικές εικόνες: Έβγαλαν... σαμπανιέρες στο πεζοδρόμιο στη Θεσσαλονίκη
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Τραγικές εικόνες κυκλοφόρησαν από τη Θεσσαλονίκη, όπου υπήρξε συνωστισμός σε μπαράκια της πόλης, τα οποία δε δίστασαν μάλιστα να βγάλουν και... σαμπανιέρες στο πεζοδρόμιο.

Δεκάδες άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, συγκεντρώθηκαν χθες το βράδυ έξω από κεντρικά μπαρ της Θεσσαλονίκης, τα οποία λειτουργούν με διάθεση προϊόντων σε πακέτο (take away), ενώ και σήμερα (14/5) «βούλιαξε» η παραλία Επανομής στη συμπρωτεύουσα. Οι νεαροί απολάμβαναν το ποτό τους, ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις για την προστασία από τον κορωνοϊό.

Αποτέλεσμα ήταν να παρέμβει η αστυνομία, έπειτα από καταγγελίες πολιτών στην Άμεση Δράση για συνθήκες συγχρωτισμού. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις και το πλήθος άρχισε να διαλύεται, ενώ δεν βεβαιώθηκε κάποια παράβαση. Όπως έγινε γνωστό, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν μέχρι τα ξημερώματα περιπολίες στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπάρχει συγχρωτισμός και σε άλλα καταστήματα.

Οι εικόνες από τη συγκέντρωση του κόσμου προκαλούν ποικίλες αντιδράσεις. Στην πιο χαρακτηριστική βλέπουμε στο πεζοδρόμιο μία σαμπανιέρα και σε ένα από τα καθίσματα τα συνοδευτικά.

Ήταν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν οι χώροι έξω από πολλά μαγαζιά γέμισαν κόσμο, που με το ποτό και το κοκτέιλ στο χέρι, συζητούσαν και είχαν μετατρέψει τα πεζοδρόμια σε μπαρ και τα μηχανάκια σε… τραπέζια.

Όταν όμως κλήθηκε η αστυνομία, το… πάρτι διαλύθηκε ησύχως. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στη θέα των αστυνομικών, που έκαναν αυστηρές συστάσεις, οι πολίτες με το… ποτό στο χέρι, αναγκάστηκαν να φύγουν.

Δείτε το βίντεο από το Grtimes.gr:

Αδιανόητο: Η... γνωστή παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη ωρύεται και αρνείται να βάλει αντισηπτικό

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με τη γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να... ξαναχτυπά και να ωρύεται σε είσοδο καταστήματος, όπου πήγε να κάνει τα ψώνια της, αρνούμενη να βάλει αντισηπτικό.

Πρόκειται για την ίδια, Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, τη Ρούλα Κουσκούση, που πριν από λίγες ημέρες, είχε εμπλακεί πάλι σε επεισόδιο, καθώς προσπάθησε να διασχίσει με τον γιο της τη Νέα Παραλία, παρά την απαγόρευση. Μάλιστα τότε, της είχαν κόψει πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο η ίδια έσκισε επιδεικτικά.

Το νέο επεισόδιο που έγινε τώρα στο γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, η γυναίκα το τραβούσε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο. Στο βίντεο, η ίδια εμφανίζεται να ουρλιάζει στον σεκιούριτι του καταστήματος, που μάταια προσπαθεί να την πείσει να βάλει αντισηπτικό στα χέρια της. Η γυναίκα δε φοράει ούτε μάσκα, ούτε γάντια και ακούγεται να λέει ότι ο κορωνοϊός είναι «μούφα».

Πελάτες του καταστήματος ακούγονται να της φωνάζουν ότι είναι «απαράδεκτη».

Δείτε το βίντεο από το Protothema.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share