Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: Η... γνωστή παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη ωρύεται και αρνείται να βάλει αντισηπτικό

Απίστευτο!

12 Μαΐου 2020 17:10
Αδιανόητο: Η... γνωστή παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη ωρύεται και αρνείται να βάλει αντισηπτικό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στη Θεσσαλονίκη, με τη γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό να... ξαναχτυπά και να ωρύεται σε είσοδο καταστήματος, όπου πήγε να κάνει τα ψώνια της, αρνούμενη να βάλει αντισηπτικό.

Πρόκειται για την ίδια, Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια, τη Ρούλα Κουσκούση, που πριν από λίγες ημέρες, είχε εμπλακεί πάλι σε επεισόδιο, καθώς προσπάθησε να διασχίσει με τον γιο της τη Νέα Παραλία, παρά την απαγόρευση. Μάλιστα τότε, της είχαν κόψει πρόστιμο 150 ευρώ, το οποίο η ίδια έσκισε επιδεικτικά.

Το νέο επεισόδιο που έγινε τώρα στο γνωστό κατάστημα της Θεσσαλονίκης, η γυναίκα το τραβούσε βίντεο με το κινητό της τηλέφωνο. Στο βίντεο, η ίδια εμφανίζεται να ουρλιάζει στον σεκιούριτι του καταστήματος, που μάταια προσπαθεί να την πείσει να βάλει αντισηπτικό στα χέρια της. Η γυναίκα δε φοράει ούτε μάσκα, ούτε γάντια και ακούγεται να λέει ότι ο κορωνοϊός είναι «μούφα».

Πελάτες του καταστήματος ακούγονται να της φωνάζουν ότι είναι «απαράδεκτη».

Δείτε το βίντεο από το Protothema.gr:

Ο κορωνοϊός βαράει στον... εγκέφαλο: Τύπος βούτηξε στον Θερμαϊκό να δροσιστεί (video)

Με το στόμα ανοικτό έμειναν όσοι είδαν το απόγευμα της Τετάρτης έναν άντρα να βουτάει στα νερά του Θερμαϊκού στη Θεσσαλονίκη.

Ο άντρας πήγε στην παραλιακή, πλησίασε σκαλάκια που οδηγούν στη θάλασσα, έβγαλε τα ρούχα του και βούτηξε. Εκτός, από το ότι δεν ενδεικνύεται κανείς να κολυμπάει στα νερά του Θερμαϊκού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντύπωση προκάλεσε ότι ο άντρας αψήφησε και την θερμοκρασία που αγγίζει τους 13 βαθμούς. Η αλήθεια είναι πως εκεί στην συμπρωτεύουσα τους έχει πειράξει ο κορωνοϊός λίγο περισσότερο αφού δεν είναι το πρώτο παράλογο περιστατικό που συνέβη αυτές τις μέρες!

Μετά την βουτιά του, ο άντρας ανέβηκε τα σκαλιά και απομακρύνθηκε από το σημείο χωρίς να φορέσει τα ρούχα του.

Πάντως, η εικόνα με τον άντρα να βουτάει στον Θερμαϊκό, έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με τις πρωινές εικόνες από τον Χορτιάτη και άλλες περιοχές, όπου χιόνισε.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η δικηγόρος Αλεξάνδρα Γωγούση:

Κάποιος βούτηξε στη θάλασσα μόλις τώρα! Ήμαρτον!

Posted by Alexandra Gogousi on Thursday, April 2, 2020

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share