Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη: Πιθανό να ανοίξουν για όλους τους πολίτες Κρήτη, Κέρκυρα και Ρόδος

Ραγδαίες εξελίξεις!

11 Μαΐου 2020 18:38
Αποκάλυψη: Πιθανό να ανοίξουν για όλους τους πολίτες Κρήτη, Κέρκυρα και Ρόδος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων του κορωνοϊού, καθώς φαίνεται πως η Κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να απελευθερώσει για όλους τους πολίτες τη μετάβαση σε Κρήτη, Κέρκυρα και Ρόδο.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο Θανάσης Μαυρίδης, εκδότης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», μιλώντας στο Mega, σε μια κίνηση, που θα μπορούσε να φέρει νέα ανακούφιση στα νησιά, τα οποία ίσως ανοίξουν λόγω χαμηλού επιδημιολογικού φόρτου, ενώ τα καταστήματα άνοιξαν με σκληρά μέτρα για τον φονικό ιό.

«Η κυβέρνηση μελετάει το ενδεχόμενο να ανοίξει την επικοινωνία με τρία μεγάλα νησιά που δεν έχουν υγειονομικό πρόβλημα, την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κέρκυρα. Υπάρχει η πιθανότητα από την ερχόμενη Δευτέρα, η πρόσβαση σε αυτά τα νησιά για όλους».

Στα νησιά αυτά υπάρχουν μεγάλα και εξοπλισμένα νοσοκομεία, σε σχέση με άλλα μικρότερα νησιά που δεν έχουν τόσο εξελιγμένες υγειονομικές μονάδες.

Για το θέμα του τουρισμού, ο κ. Μαυρίδης τόνισε πως η Ελλάδα έχει κάνει ό,τι μπορούσε. «Περιμένουμε να ακούσουμε τι θα κάνει η Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τάσος Δούσης: "Στη διοίκηση της ΔΕΗ είναι εγκληματίες, επικίνδυνοι και κομπογιαννίτες!"

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram, σχετικά με τις τραγικές καταστάσεις που είχαμε το πρωί της Δευτέρας στη ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης αναφέρθηκε στους ανίκανους ανθρώπους που διευθύνουν την ΔΕΗ και το πως κατάφεραν μέσα σε ένα πρωϊνό να τινάξουν τους πάντες στον αέρα.

Σε τέτοιες συνθήκες δεν χωράνε τσαρλατάνοι, άβουλοι, τεμπέληδες, κομματόσκυλα και λαϊκιστές.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση μέσα από το βίντεο του Athensmagazine.gr:

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο κανάλι του Τάσου Δούση στο YouTube

Τάσος Δούσης: "Επιστροφή στην κανονικότητα με λεφτόδεντρα και μαύρη εργασία"

Για τις εξελίξεις στην σημερινή Ελλάδα μετά την μάχη με τον κορωνοϊό και τις επιπτώσεις που θα έχει στην ελληνική οικονομία πήρε θέση ο Τάσος Δούσης, μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης, αναφέρθηκε στην φοβερή καινοτομία που κάναμε στην Ελλάδα για άλλη μια φορά!

Οι άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου, αντί να τα βάλουν με τους κλέφτες επιχειρηματίες, τα βάζουν με το κράτος και τελικά κερδίζουν. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος χρειαζόταν ένα σωρό τεκμήρια.

Δείτε αναλυτικά την τοποθέτηση του Τάσου Δούση στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share